MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Photometria Awards 2013”- Στείλε την φωτογραφία σου και κέρδισε ταξίδι στο Μιλάνο!

Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας που προσφέρει στους νικητές πλούσια δώρα οργανώνεται από το Photometria Festival με σκοπό την προώθηση της φωτογραφικής τέχνης στην Ελλάδα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Θεματική: Change?/Αλλαγή;

Η μεταβολή μιας κατάστασης, συμπεριφοράς, σκέψης, ενός αισθήματος. Μα και πάλι μπορεί να είναι οριστική, μερική ή πλήρης, όπως συμβαίνει με την ώρα και τη θερμοκρασία. Νοείται και ως αντικατάσταση, ενός προσώπου ή πράγματος. Τροποποίηση και μετασχηματισμός ακόμη είναι. Η επιστροφή ενός κεκτημένου ή η ορατή μετατροπή στις δομές ενός κοινωνικού συνόλου. . .
Όπως και να έχει… αίτημα των καιρών μας είναι…

Ημερομηνίες αποστολής φωτογραφιών: 1 Μαΐου – 26 Μαΐου 2013

Στις 26 Μαΐου η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 25 καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκτεθούν στον Πολιτιστικό Δημοτικό πολυχώρο στα παλιά σφαγεία Ιωαννίνων, από τις 5 έως τις 16 Ιουνίου 2013.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής και να ανεβάσουν την φωτογραφία τους στον παρακάτω σύνδεσμο. www.photometria.gr

Βραβεία:

• 1o Βραβείο Κριτικής επιτροπής, ένα ταξίδι στο Bergamo (Μιλάνο) για 3 ημέρες προσφορά του www.passpantou.gr

• 2o Βραβείο Κριτικής επιτροπής μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή προσφορά του www.galaiosphoto.gr

• 3o Bραβείο Κριτικής επιτροπής, 5 εκδόσεις φωτογραφικών βιβλίων, αξίας 150 ευρώ προσφορά του www.photobookstore.gr

• Βραβείο κοινού, μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ, προσφορά των ΙΚΕΑ
Ψηφοφορία

Από τις 5 έως 15 Ιουνίου το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει για την 1 καλύτερη φωτογραφία κοινού εκ των 25 καλύτερων που θα έχει επιλέξει η πενταμελής κριτική επιτροπή. Οι ενδιαφερόμενοι θα ψηφίζουν μέσω του site www.photometria.gr

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των 4 καλύτερων φωτογραφιών θα ανακοινωθούν στις 16 Ιουνίου στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Φωτομετρία, που θα πραγματοποιηθεί στα Παλαιά σφαγεία Ιωαννίνων και θα αναρτηθούν στο www.photometria.gr

Κριτική Επιτροπή

Η 5μελής επιτροπή αποτελείται από τους Andre Bakker, Κωστή Εμμανουηλίδη, Φωτεινή Παπαχατζή, Κωνσταντίνο Βάσση και τον Κωστή Μουσελίμη.

Photometria Festival

Το Photometria Festival είναι μια διοργάνωση της αστικής, μη κερδοσκοπικής «Έντευξις». Διοργανώνεται για 5η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν και να ψηφίζουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

To Photometria Festival φιλοδοξεί να αποτελέσει πεδίο προβολής της σύγχρονης φωτογραφίας, υποστήριξης νέων και ξένων φωτογράφων, εκπαίδευσης, καθώς και καλλιέργειας συνεργασιών με πολιτιστικούς οργανισμούς και φεστιβάλ της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b