MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σταρ του Hollywood: Για ποιες ταινίες τους μετανιώνουν πικρά!

Βλέποντας τους καλλιτέχνες και παρακολουθώντας την καριέρα τους, έχουμε μοιραία την τάση να τους ταυτίζουμε με το έργο τους, είτε το έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι (πχ συνθέτες, ζωγράφοι, συγγραφείς), είτε απλά το εκτελούν ως performers (πχ ηθοποιοί ή τραγουδιστές). Όμως η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά οι καλλιτέχνες δεν τρέφουν καμία συμπάθεια για κάποια από τα έργα, στα οποία συμμετέχουν, αλλά αναγκάζονται να το κάνουν για λόγους βιοπορισμού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί διάσημοι ηθοποιοί στο Hollywood μετανιώνουν για ταινίες στις οποίες πήραν μέρος. Ίσως να μην βρήκαν αυτό που περίμεναν, ίσως να τους έσπρωξε η ανάγκη να γίνουν πιο γρήγορα διάσημοι ή απλά να βρουν μια επαγγελματική διέξοδο εκείνη την περίοδο. Πάντως υπάρχουν πολλές ταινίες για τις οποίες τώρα πια μετανιώνουν.

George-Clooney-Bruce-WayneBatman
George Clooney- Batman and Robin
Εκτός από διάσημος και διαχρονικός γόης, ο George Clooney έχει δείξει τις κοινωνικές του ευαισθησίες και την πολιτική του άποψη, ενώ κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πολύπλευρο ταλέντο του, τόσο ως ηθοποιού, όσο και ως σκηνοθέτη. Αν όμως συνέχιζε να κάνει ταινίες όπως ο Batman and Robin δύσκολα κανείς θα πίστευε ότι διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Γι’ αυτό κι ο ηθοποιός ούτε θέλει να θυμάται ότι έπαιξε στην ταινία, για την οποία λέει χαρακτηριστικά: “ήταν μια δύσκολη ταινία, για να είσαι καλός σε αυτήν!” Μάλλον γιατί δεν είχε τίποτα καλό πάνω της. 

Halle-Berry-on-the-set-of-Dark-Tide-2012-Movie-Image-3
Halle Berry- Dark Tide
Αν ο Clooney πρέπει να γυρίσει αρκετά πίσω για να θυμηθεί την χειρότερή του ταινία, η Halle Berry μετανιώνει για ένα έργο που έκανε μόλις πέρσι. Ο λόγος για την ταινία Dark Tide, μια θαλασσινή περιπέτεια, της οποίας ο βασικός λόγος ύπαρξης φαίνεται ότι ήταν να την δείξει με μαγιό. Η ίδια πάντως δεν μασάει τα λόγια της για το επίπεδο της ταινίας: “Δεν περιμένεις ότι η ταινία θα είναι τόσο χάλια, όσο είναι κάποιες φορές. Μετά βγαίνει στους κινηματογράφους και λές: Γαμώτο. Εγώ το έκανα αυτό;”

charlize
Charlize Theron –Reinder Games
Στο Reinder Games είδαμε την σούπερ σέξι Charlize σε κάποιες από τις πιο καυτές σκηνές της καριέρας της. Επίσης, είχε συμπρωταγωνιστή τον σέξι και ταλαντούχο Ben Affleck. Παρ’ όλ’ αυτά, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις γι’ αυτήν την ταινία: “ήταν μια κακή, κακή, κακή ταινία” δηλώνει τονίζοντας τρεις φορές το “κακή”. Γιατί άραγε;

gigli25
Ben Affleck- Gigli
Από την πλευρά του ο Ben Affleck έχει μετανιώσει πικρά για μια ταινία που γύρισε μαζί με την πρώην του J-Lo. Το Gigli, μια περιπέτεια με μια λεσβία που ανήκει στον χώρο του εγκλήματος κι έναν επαγγελματία δολοφόνο, που πήγε άκλαφτη και δεν έδωσε στους Bennifer το πολυπόθητο comeback.

spiderman 3 movie image kirsten dunst and tobey maguire
Kirsten Dunst & Tobey Maguire –Spiderman
Στην περίπτωση των δύο συμπρωταγωνιστών, της Kirsten Dunst και του Tobey Maguire υπάρχει ομοφωνία για το ποιά ταινία, στην οποία πήραν μέρος, δεν τους αρέσει. Και οι δύο πιστεύουν ότι η τρίτη συνέχεια του Spiderman ήταν ένα λάθος.

fantastic-four jessica alba
Jessica Alba- Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
Στο χειρότερο σημείο της καριέρας της εκτιμά η Jessica Alba ότι έφτασε με την συμμετοχή της στην ταινία:“Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer”. Στην ταινία αυτή ο σκηνοθέτης ζήτησε να βάλουν στην ηθοποιό δάκρυα κατασκευασμένα από κομπιούτερ, γιατί το κλάμα της δεν ήταν αρκετά όμορφο. Η Jessica έφτασε στα όρια της και δήλωσε ότι δεν την νοιάζει πια αυτή η δουλειά!

megan fox mickey rourke
Mickey Rourke- Passion Play
Ο Mickey Rourke συμπρωταγωνιστούσε με την Megan Fox στην ταινία Passion Play (Ο άγγελος του πάθους). Και φαίνεται ότι συμμερίζεται απόλυτα την κοινή αντίληψη, ότι πρόκειται για μια κακή ταινία. Η ταινία είχε περιορισμένη διανομή κι ο Mickey δεν φάνηκε να κατηγορεί κανέναν γι’ αυτό. “Πρόκειται για μια απαίσια, απαίσια ταινία!” λέει χαρακτηριστικά.

garfield
Bill Murray-Garfield
O Bill Murray έπαιζε μαζί με τον Mickey στο Passion Play. Όμως αυτός μετανιώνει για την συμμετοχή του στο παιδικό Garfield, όπου δάνεισε την φωνή του στο πρωταγωνιστικό cartoon . Βέβαια, έπαιξε και στο sequel.

miami vice
Colin Farell- Miami Vice
To Miami Vice ήταν μια από τις δημοφιλέστερες αστυνομικές σειρές. Ωστόσο, όταν ο Michael Mann το γύρισε και στον κινηματογράφο 20 χρόνια μετά με τον Colin Farell πρωταγωνιστή, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις. Πρώτος και καλύτερος ο πρωταγωνιστής του Colin Farell, ο οποίος το χαρακτήρισε αργό και ασύνδετο.

Red-Sonja
Arnold Schwarzenneger –Red Sonja
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία ταινία με πρωταγωνιστή τον Arnold που να έχει υψηλά στάνταρντ ποιότητας, είναι απορίας άξιον με ποιά κριτήρια ο ίδιος ξεχωρίζει την χειρότερή του ταινία. Ο Schwarzenneger θυμάται ότι το 1985 έκανε την χειρότερη του ταινία. Το Red Sonja (Κάλιντορ ο μονομάχος), μια ταινία που θυμίζει αρκετά τον Κόναν τον Βάρβαρο, σύμφωνα με τον διάσημο ηθοποιό είναι η χειρότερη ταινία, στην οποία έπαιξε.

Clash-of-the-Titans-Sam-Worthington
Sam Worthington- Τιτανομαχία
Δεν αισθάνεται πολύ καλά για την συμμετοχή του στην Τιτανομαχία ο Sam Worthington. “Μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα από αυτό” δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ αισθάνεται πως η ταινία απογοήτευσε πολλούς ανθρώπους.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b