MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνεται “Καρφί” για να σώσει το παιδί του ο δυναμικός Dwayne Johnson! (trailer)

Έναν πατέρας σε απόγνωση, που προσπαθεί να σώσει τον έφηβο γιο του από μία άδικη ποινή φυλάκισης, διεισδύοντας σε ένα επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών ερμηνεύει ο σκληροτράχηλος Dwayne Johnson στην ταινί “το καρφί” (Snitch). Στο πλευρό του η Susan Sarandon, που παίζει μια φιλόδοξη εισαγγελέα, σε ένα έργο που κινείται ανάμεσα στην περιπέτεια και το δικαστικό θρίλερ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το trailer της ταινίας, το οποίο ήδη έχει κυκλοφορήσει και με ελληνικούς υπότιτλους, υπόσχεται δράμα και δυναμικές σκηνές δράσεις, ενώ η ταινία θα έρθει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουνίου από την Audio Visual. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους (Dwayne Johnson) συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του Τζέισον (Rafi Gavron) δέχεται ελάχιστη ποινή δεκαετούς κάθειρξης όταν συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, το οποίο χωρίς να γνωρίζει περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Όταν ο Τζέισον απορρίπτει μια προσφορά από την πολιτικά φιλόδοξη Γενική Εισαγγελέα Τζοάν Κίγκαν (Susan Sarandon) για μείωση της ποινής του κατασκευάζοντας αποδεικτικά στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, ο Τζον ζητά από την Κίγκαν να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών για να βρει τα στοιχεία που ζητά. 
the snitch1
Μια ταινία δράσης και περιπέτειας βγαλμένη από την πραγματικότητα από τον συν-σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ric Roman Waugh. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους παραγωγής, η ολοκληρωμένη ταινία είναι περισσότερο ένα δραματικό θρίλερ παρά μια τυπική ταινία δράσης. 
susan sarandon
Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ric Roman Waugh γεννήθηκε σε κινηματογραφική οικογένεια. «Ο πατέρας μου ήταν θρύλος στον κόσμο των κασκαντέρ», λέει.

«Με έπαιρνε μωρό ακόμα στα κινηματογραφικά πλατό και ως έφηβος άρχισα να δουλεύω κασκαντέρ. Εκπαιδεύτηκα από κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως: Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ρίτσαρντ Ντόνερ, Τζον Μακ Τίρναν, Τζέιμς Κάμερον, Τόνι Σκοτ. Δεν αποκόμισα μόνο τη βασική γνώση του σινεμά, αλλά άρχισα να σχηματίζω τη δική μου δημιουργική άποψη.»

ΤΟ ΚΑΡΦΙ

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Σάουζαν Σάραντον, Μπέντχαμιν Πρατ, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, Γιον Μπέρνθαλ
Σενάριο: Τζάστιν Χέιθ & Ρικ Ρόμαν Γουο
Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουο
Είδος: Θρίλερ
Διάρκεια: 112′

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b