MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκτός τελικού της Eurovision η Κύπρος

Δεν πέτυχε να περάσει στον τελικό της Eurovision η Δέσποινα Ολυμπίου με την μπαλάντα «Να με θυμάσαι», εκπροσωπώντας την Κύπρο στον Διαγωνισμό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι χώρες που συμμετείχαν στον πρώτο ημιτελικό και κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου είναι το φαβορί Δανία, και οι Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία και Ολλανδία.

Εκτός έμειναν μαζί με την Κύπρο και η Σερβία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Κροατία και το Μαυροβούνιο.

Στο γήπεδο Μάλμε Αρένα, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός, 11.000 eurofans που βρέθηκαν στο γήπεδο καταχειροκρότησαν τις 16 χώρες που συμμετείχαν στον 58ο μουσικό διαγωνισμό, ενώ συγκινητική ήταν η έναρξη της μουσικής βραδιάς, με την παρουσία μικρών παιδιών που τραγουδούσαν στη νοηματική, το περσινό νικητήριο τραγούδι «Euphoria» μαζί με την ερμηνεύτριά του Loreen. Ο διαγωνισμός ήταν ένα τυπικό θέαμα Eurovision, που δεν εξέπληξε με την πρωτοτυπία των κομματιών. Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης έκαναν ικανοποιητική δουλειά ως παρουσιαστές του event. 

Αύριο, Πέμπτη έχουμε την συμμετοχή της Ελλάδας στην ένατη θέση του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης με το τραγούδι «Alcohol is free» από τους Αγάθωνα Ιακωβίδη και Κoza Mostra.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b