MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκτός τελικού της Eurovision η Κύπρος

Δεν πέτυχε να περάσει στον τελικό της Eurovision η Δέσποινα Ολυμπίου με την μπαλάντα «Να με θυμάσαι», εκπροσωπώντας την Κύπρο στον Διαγωνισμό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι χώρες που συμμετείχαν στον πρώτο ημιτελικό και κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου είναι το φαβορί Δανία, και οι Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία και Ολλανδία.

Εκτός έμειναν μαζί με την Κύπρο και η Σερβία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Κροατία και το Μαυροβούνιο.

Στο γήπεδο Μάλμε Αρένα, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός, 11.000 eurofans που βρέθηκαν στο γήπεδο καταχειροκρότησαν τις 16 χώρες που συμμετείχαν στον 58ο μουσικό διαγωνισμό, ενώ συγκινητική ήταν η έναρξη της μουσικής βραδιάς, με την παρουσία μικρών παιδιών που τραγουδούσαν στη νοηματική, το περσινό νικητήριο τραγούδι «Euphoria» μαζί με την ερμηνεύτριά του Loreen. Ο διαγωνισμός ήταν ένα τυπικό θέαμα Eurovision, που δεν εξέπληξε με την πρωτοτυπία των κομματιών. Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης έκαναν ικανοποιητική δουλειά ως παρουσιαστές του event. 

Αύριο, Πέμπτη έχουμε την συμμετοχή της Ελλάδας στην ένατη θέση του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης με το τραγούδι «Alcohol is free» από τους Αγάθωνα Ιακωβίδη και Κoza Mostra.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Μουσικό αντάμωμα και λαϊκό γλέντι στη Γλυφάδα με ελεύθερη είσοδο
ShowBiz
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
Μια μυσταγωγική μουσική εμπειρία στην Κέρο
Μουσικά Νέα
Ο Νέγρος του Μοριά ντυμένος τσολιάς ερμηνεύει το “Δελτίο” στο COLORS
Εταιρικές Δράσεις
Το Aperol απογείωσε το Primer Music Festival 2025 με ένα εντυπωσιακό drone show
Μουσικά Νέα
«Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου δεν μοιάζει με κανένα άλλο φεστιβάλ μουσικής δωματίου»
Μουσικά Νέα
Φεστιβάλ Κρήτης: Η ΚΟΑ τιμά τα 100 χρόνια Μίκη Θεοδωράκη με δύο συναυλίες
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Συναυλία στην Πλατεία Αριστοτέλους με ελεύθερη είσοδο
Αφιέρωμα
Plissken 2025: 8 acts που ανυπομονούμε να δούμε στο πιο εκρηκτικό διήμερο
Art & Culture
Όταν το παρελθόν συνάντησε το μέλλον της μουσικής στην Καλαμάτα
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια: Η ομάδα Λούστροι σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο ρεμπέτικο
Μουσικά Νέα
Το Street Mode Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα δυνατό τριήμερο