MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαζί με τον Robert De Niro ο Christoph Waltz σε θρίλερ πυρηνικής απειλής

O Christoph Waltz, γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό από τις δύο ταινίες του Tarantino (Inglorious bastards και Django o Τιμωρός), θα ενώσει τις δυνάμεις του με το ιερό τέρας του Hollywood Robert De Niro σε μια περιπέτεια που αναμένεται συναρπαστική.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία στην οποία οι δύο αστέρες συμπρωταγωνιστούν ονομάζεται Candy Store, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Stephen Gaghan (βραβευμένος με όσκαρ για το σενάριο της ταινίας Traffic του Steven Soderbergh).

Στην ταινία εκτός από τους δύο σταρ θα πρωταγωνιστούν ακόμα οι Jason Clarke και Omar Sy. Σύμφωνα με το story, ο Clarke παίζει έναν μυστικό πράκτορα που έχει αποσυρθεί και ζει στο Μπρούκλυν. Διαπιστώνει ότι περιβάλλεται από άτομα του υποκόσμου, που για χρόνια προσπαθούσε να εξαλείψει. Το πράγμα σοβαρεύει όταν ανακαλύπτει μια συνωμοσία για την ενεργοποίηση μιας πυρηνικής συσκευής στο Μανχάταν. Ο Waltz θα παίζει έναν πράκτορα του Ψυχρού Πολέμου, που παριστάνει τον τυπικό Αμερικανό κάτοικο των προαστίων. Ο De Niro παίζει τον τοπικό αστυνομικό, που προσπαθεί να βοηθήσει τον ήρωα. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b