MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: Μεγάλα κέρδη ο Υπέροχος Γκάτσμπυ, αλλά νούμερο 1 ο Iron Man 3!

Υψηλά κέρδη έφερε το ντεμπούτο του Υπέροχου Γκάτσμπυ στους αμερικανικούς κινηματογράφους, αλλά ο Iron Man 3 διατήρησε την πρωτιά, όντας ένα από τα πολύ μεγάλα blockbuster όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά των τελευταίων ετών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για το τριήμερο 10-12 Μαΐου στο νούμερο 1 του αμερικανικού Box Office ο Iron Man 3. Η ταινία με πρωταγωνιστή, ποιόν άλλον, τον Robert Downey Junior και την Gwyneth Paltrow στο πλευρό του συνεχίζει να σαρώνει στο Box Office. Συγκέντρωσε κέρδη της τάξης των 72 εκατ. δολαρίων. 

Αν και δεύτερος, κάθε άλλο παρά άσχημα τα πήγε ο Υπέροχος Γκάτσμπυ (The Great Gatsby) με τον Leonardo DiCaprio στον ρόλο του αινιγματικού μεγιστάνα της εύθυμης δεκαετίας του 20. Με κέρδη της τάξης των 51 εκατ. δολαρίων η φαντασμαγορική ταινία του Buz Luhrmann (Moulin Rouge) κάνει δυναμικό ντεμπούτο στους κινηματογράφους. Κι αν δεν ήταν μια κινηματογραφική υπερδύναμη, όπως αυτή του Iron Man 3 στον δρόμο του, δύσκολα θα είχε χάσει την πρωτιά. 

Στο νούμερο 3 η κωμωδία Pain and Gain, με τους Mark Wahlberg και Dwayne Johnson να παίζουν τους μποντιμπιλντεράδες σε μια συνωμοσία απαγωγής, που πηγαίνει τελείως λάθος. Η ταινία αυτή είναι πολύ πίσω από τους δύο μεγάλους κράχτες του τριημέρου, με κέρδη 5 εκατ. δολαρίων.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b