O βραβευμένος Γάλλος chef Jacques Le Divellec μαγειρεύει για μας στο εστιατόριο Première
Από 9 μέχρι και 11 Μαΐου, ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος Chef Jacques Le Divellec σας υποδέχεται στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Intercontinental, προτείνοντας γαστριμαργικές menu degustation επιλογές με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό!
ΜENU DEGUSTATION 6 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο
• Χτένια gratiné, bisque & τραγανό biscuit
• Τερίνα foie gras με βασιλικό καβούρι
• Φιλέτο μπαρμπούνι, καπνιστή πολέντα & σάλτσα δεντρολίβανο
• Καρέ αρνί με κρούστα βοτάνων & μους από πιπεριά Φλωρίνης
• Ιles flottantes (παραδοσιακό Γαλλικό επιδόρπιο)
€75,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
ΜENU DEGUSTATION 4 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο
• Ζεστό foie gras με καραβίδες & σάλτσα από κρασί Σάμος
• Σφυρίδα comfit σε ελαιόλαδο με αγκινάρα & chorizo
• Μους σοκολάτας Guanaja με raspberry
€55,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
• Ζεστό foie gras με καραβίδες & σάλτσα από κρασί Σάμος
• Σφυρίδα comfit σε ελαιόλαδο με αγκινάρα & chorizo
• Μους σοκολάτας Guanaja με raspberry
€55,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Ξενοδοχείο Intercontinental Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 920 6777, 210 920 6981
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Χρήστες της Apple διαμαρτύρονται ότι κλειδώθηκαν οι λογαριασμοί τους χωρίς λόγο
ΜyCoast: Νέο app για τις παραλίες – Πρόστιμα έως 60.000 ευρώ
Mesh shoes: Πώς να φορέσεις τα παπούτσια του viral trend
Το Voés Festival 2024 έρχεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας
Γιατί η προληπτική αντιγήρανση είναι το νέο anti-aging;
Στη σκιά του Λούσια, του Νίκου Χουλιαρά στο Θέατρο Θησείον
Ένα Μηδέν Τέσσερα, της Παρασκευής Ανεβλαβή στο Θέατρο Nous
Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει στο Άλσος
Σορτσάκι και την άνοιξη; 4 cool σύνολα που θα σου κλέψουν την καρδιά
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία