MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O βραβευμένος Γάλλος chef Jacques Le Divellec μαγειρεύει για μας στο εστιατόριο Première

Από 9 μέχρι και 11 Μαΐου, ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος Chef Jacques Le Divellec σας υποδέχεται στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Intercontinental, προτείνοντας γαστριμαργικές menu degustation επιλογές με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

01ΜENU DEGUSTATION 6 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο
• Χτένια gratiné, bisque & τραγανό biscuit
• Τερίνα foie gras με βασιλικό καβούρι
• Φιλέτο μπαρμπούνι, καπνιστή πολέντα & σάλτσα δεντρολίβανο
• Καρέ αρνί με κρούστα βοτάνων & μους από πιπεριά Φλωρίνης
• Ιles flottantes (παραδοσιακό Γαλλικό επιδόρπιο)
€75,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.

ΜENU DEGUSTATION 4 ΠΙΑΤΩΝ 

02• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο
• Ζεστό foie gras με καραβίδες & σάλτσα από κρασί Σάμος
• Σφυρίδα comfit σε ελαιόλαδο με αγκινάρα & chorizo
• Μους σοκολάτας Guanaja με raspberry
€55,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Ξενοδοχείο Intercontinental Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 920 6777,  210 920 6981

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b