MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαλλιοτραβήγματα στο Πανεπιστήμιο Μέρυλαντ με αφορμή την Ελληνική εβδομάδα δραστηριότητων

Τα αμερικανικά κολλεγιά είναι γεμάτα αδελφότητες τις επονομαζόμενες ως fraternities, ομάδες φοιτητών με κοινά ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά. Στην Eλλάδα εμείς αυτό το ονομάζουμε παρέα και ίσως κάποιοι κακεντρεχείς “κλίκα”. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος παραβεί τους άγραφους νόμους μιας αδελφότητας;

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η Ελληνική εβδομάδα δραστηριοτήτων που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μέρυλαντ της Αμερικής στάθηκε αφορμή να σπάσει η αδελφότητα, με Γράμμα Δέλτα, όταν ένα μέλος της εκφράστηκε υβριστικά για τις αδελφές της.

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το email κοπέλας, στο οποίο χαρακτηρίζει την αδελφότητα της τόσο f **ing παράξενη και βαρετή. Όπως παραδέχτηκε η κοπέλα, σκοπό της ήταν να «ξυπνήσει» τα μέλη της αδελφότητας της, παρακινώντας τα να συνεργαστούν με τα αγόρια και να δείξουν ομαδικό πνεύμα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων. Ωστόσο, όπως μπορείτε να διαβάσετε και εσείς εδώ το μήνυμα είναι περισσότερο προσβλητικό και όχι παραινετικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένας μικρός εμφύλιος διαδραματίζεται στο κολέγιο και ότι η ελληνική διοργάνωση είναι απλή σύμπτωση.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b