MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5+1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με πολλές προτάσεις διασκέδασης. Οι επιλογές πολλές αλλά εμείς επιλέξαμε έξι εκδηλώσεις που αξίζει να βάλετε το πρόγραμμά σας. Μην ξεχνάτε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο τα περισσότερα θέατρα κατεβάζουν αυλαία οπότε εάν θέλετε να μη χάσετε κάποια παράσταση πρέπει να βιαστείτε.

Monopoli Team

Σινεμά ενάντια στην ομοφοβία!
Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιείται στην Αθήνα το Outview Film Festival με 67 ταινίες κατά της ομοφοβίας που απαντούν σε όλες τις παράλογες προκλήσεις των ημερών. Εκτός από τις προβολές θα υπάρχουν και events, απονομές βραβείων και παρουσιάσεις σκηνοθετών.
Πότε; Από Πέμπτη 18 Απριλίου-Κυριακή 28 Απριλίου
Πού; Ινστιτούτο Θερβάντες, Μητροπόλεως 23 Σύνταγμα, Website www.outview.gr 
Αναλυτικά η παρουσίαση των ταινιών εδώ

kamerataΚαμεράτα Live στη Στέγη
Η καλύτερη μουσική πρόταση για το διήμερο αποτελεί η συναυλία της Καμεράτας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου θα παρουσιάσει μπαρόκ συνθέσεις, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου. Ακόμα, θα παρουσιαστούν και συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών με τη μουσική γλώσσα του 21ου αιώνα.
Πότε; Σάββατο 20 Απριλίου, 20.30
Πού; Κεντρική Σκηνή Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Τ 210 9005800. Website www.sgt.gr 
Διαβάστε περισσότερα εδώ 

ethnikos kiposΈκθεση στο Εθνικό Μουσείο σύγχρονης τέχνης
Μία μεγάλη εγκατάσταση που θα αποτελεί την κάτοψη του εθνικού κήπου, με τίτλο “Indoors Plus” θα εκτίθεται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης τέχνης. Στην έκθεση θα κυριαρχεί το λευκό χρώμα που παραπέμπει σε μία κατάσταση που μοιάζει με τη σημερινή, παγωμένη, παράδοξη και χωρίς ζωή. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν και εκείνοι ρόλο στην έκθεση, καθώς με το περπάτημά τους στο χώρο θα ενεργοποιούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον.
Πότε; Από Πέμπτη 18 Απριλίου – Κυριακή 26 Μάιου, Τρίτη-Κυριακή 11.00-19.00 και Πέμπτη 11.00-20.00
Πού; Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης , Βας. Γεωργίου 17-19 και Ρηγίλλης, T 210 9242111-3, Website www.emst.gr 

Tintin ReporterΤα comics επιστρέφουν στην Αθήνα
Για όγδοη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Comicdom Con Athens 2013 το μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ αφιερωμένο στα comics. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στον παγκοσμίως γνωστό ήρωα Tin Tin και τον δημιουργό του, Herge. 
Πότε; Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου, 11.00- 21.30
Πού; Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, Μασσαλίας 22, Website www.comicdom.gr
Είσοδος ελεύθερη
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Pip Utton  Adolf  PictureΟ Χίτλερ στο Bios
To Βios, σε συνεργασία με την Fresh Target Theatre Ensemble, παρουσιάζει τον βραβευμένο Βρετανό ηθοποιό Pip Utton και την πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση Adolf για πρώτη φορά στην Ελλάδα για 4 μόνο παραστάσεις. Αναγνωρισμένος διεθνώς, ο Pip Utton έχει περιοδεύσει με την παράσταση Adolf σε όλο τον κόσμο αποκομίζοντας διθυραμβικές κριτικές και διεθνή βραβεία τόσο για την υποκριτική του όσο και για την θεατρική του γραφή.
Πότε; Πέμπτη 18 έως – Κυριακή 21 Απριλίου
Που; Bios, Πειραιώς 84 Αθήνα, Γκάζι +302103425335
Διαβάστε περισσότερα εδώ

agathonas 2010 11 01Εurovision warm-up στο Half Note
Οι τέσσερις εμφανίσεις που έκανε ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης κορυφώνονται στο Σάββατο, καθώς θα εμφανιστεί με το συγκρότημα Koza Μostra για να ερμηνεύσουν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
Πότε; Σάββατο 20 Απριλίου, 22.30
Πού; Half Note, Τριβωνιανού 17 Μετς, T 210 9213310, Τιμές από 10 ευρώ
Website www.halfnote.gr. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b