MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρωτες και άγριες κόντρες δύο θρύλων της Φόρμουλα 1 στο Rush- Δείτε το θεαματικο trailer

Άγρια γκάζια, δυνατοί έρωτες και καυτοί πρωταγωνιστές σε μία ταινία που μιλάει εποχή που ο ρομαντισμός και ο κίνδυνος ήταν ταυτισμένα με την Φόρμουλα 1. Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε πρόσφατα και υπόσχεται μια ταινία με δυνατά πάθη και εντυπωσιακές κόντρες γρήγορων αυτοκινήτων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία Rush αναφέρεται στις ζωές δύο μεγάλων αστέρων της Formula 1 την δεκαετία του 70, τον Niki Lauda και τον James Hunt. Πρόκειται για μια περίοδο που η οδήγηση στο συγκεκριμένο σπορ ήταν πολύ επικίνδυνη και δημιουργούσε μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο κοινό, ενώ οι οδηγοί της F1 λατρεύονταν σαν Θεοί ή σαν ροκ σταρ, όπως λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας, βραβευμένος με Όσκαρ, Ron Howard.

“Οι Lauda και Hunt ήταν ροκ σταρ στην πίστα: δύο απόλυτοι επαγγελματίες στην ακμή της καριέρας τους και σε μια εποχή που το σεξ ήταν ασφαλές και η οδήγηση ήταν επικίνδυνη…” λέει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης. Ήταν επίσης περίπλοκοι, εντυπωσιακοί άντρες και γεννημένοι ανταγωνιστές. Η έξαψη (Rush) έχει να κάνει τόσο με την προσωπική τους κόντρα, όσο και με την ένταση της κούρσας.”
OliviaWildeChrisHemsworth
Στην ταινία ο James Hunt (Chris Hemsworth) και η Suzy Miller (Olivia Wilde) παντρεύονται. Ο γάμος πάντως δεν στεριώνει. Xώρισαν σύντομα για να παντρευτεί η Miller μετά τον Richard Burton, διάσημο ηθοποιό και πρώην σύντροφο της Liz Taylor. Επίσης, στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Daniel Brühl που παίζει τον Niki Lauda, αλλά και η γνωστή από το Game of Thrones Natalie Dormer
 
Εκτός από την κόντρα των δύο οδηγών και τους έρωτές τους, η ταινία θα αναφερθεί και στο φοβερό ατύχημα που είχε ο πρωταθλητής Niki Lauda το 1976, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή. Όμως ήταν τέτοια η αποφασιστικότητά του, που λίγες εβδομάδες μετά, ξαναβρέθηκε πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού του, για να κοντράρει τον μεγάλό του αντίπαλο,  James Hunt.

Η ταινία θα βγει μέσα στο Φθινόπωρο του 2013 στους κινηματογράφους. 

 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b