Irina Shayk: Διασκεδάζει στην Ελλάδα η καυτή σύντροφος του Ronaldo
Την νυχτερινή Αθήνα και τον Βέρτη γνώρισε από κοντά η σέξι σύντροφος του Christiano Ronaldo. Η Irina Shayk βρέθηκε στα πιο hot στέκια της πόλης και διασκέδασε μέχρι το πρωί.
A
A
Το μοντέλο από την Ρωσία βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στην χώρα μας. Παρευρέθηκε σε μεγάλο party στο Ακρωτήρι, όπου ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο. Στην συνέχεια η όμορφη Irina πήγε στα μπουζούκια μαζί με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη και άλλους επώνυμους. Η αγαπημένη του Christiano Ronaldo άκουσε τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη και έπαιξε λουλουδοπόλεμο, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της.
Το διάσημο μοντέλο του Sports Illustrated έκανε και καλή διαφήμιση για την Ελλάδα, εν όψει της τουριστικής σεζόν: «Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κρίση εδώ. Είναι πολύ ωραίο, μοναδικό συναίσθημα να έρχεσαι σε μια χώρα και να νιώθεις έτσι. Ότι όλοι είναι τόσο θετικοί!» δήλωσε το μοντέλο στο Star.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Onassis Channel: To Stages A/LIVE παρουσιάζει τους In Trance 95 από το Universe Multivenue
Νέκυια: Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Φένιας Παπαδόδημα στη Μουσική Βιβλιοθήκη
Ιππόκαμπος, των Θύμιου Διαμάντη και Κώστα Κουτρούλη στον Μικρό Κεραμεικό
Κιάρα Ματρογιάννι: Η κόρη του Μαστρογιάννι στην Ελλάδα για ένα μουσικό υπερθέαμα στο Μέγαρο
Η πιο δυνατή: Η performance της Νατάσας Ζαγκλή ξανά στο Μπάγκειον
Ο Εισβολέας στο Fuzz για ένα live εφ’ όλης της ύλης
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου – όπως πρέπει να τον ακούς
«17 Κήποι» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Με δύναμη από την Κηφισιά, των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά στο Θέατρο Βρετάνια