MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα Polaroid κάμερα είναι γεγονός!

Αν νοσταλγείτε τις φωτογραφικές μηχανές Polaroid, που διέκοψαν την κυκλοφορία τους το 2008, τώρα μπορείτε να ξαναβρείτε παρόμοιες φωτογραφικές δυνατότητες σε μια μηχανή, χάρη σε μια νέα Polaroid camera!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Εμπνευσμένη από το παρελθόν και με προηγμένες δυνατότητες, η 14 MP Digital Polaroid Camera, είναι μια νέα φωτογραφική μηχανή που δημιουργήθηκε από την ομάδα της Polaroid. “Φυλακίζει” τις στιγμές σας και τις εκτυπώνει σε φωτογραφίες, σε λιγότερο από ένα λεπτό. Επιπλέον, σας παρέχει τη δυνατότητα να περικόψετε και να δείτε τις φωτογραφίες στην οθόνη LCD πριν από την εκτύπωση, είναι ανθεκτική στο νερό, διαθέτει ζουμ 4x, βίντεο με ήχο, και αποθηκεύει τα αρχεία σας σε μια κάρτα μνήμης SD.

Μπορείτε να τη βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Hammacher Schlemmer. Η τιμή της ανέρχεται στα 300 δολάρια. Πληροφορίες για παραγγελίες εκτός Η.Π.Α. και Καναδά, εδώ.

Φυσικά στο εμπόριο υπάρχουν και άλλες φωτογραφικές μηχανές με δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης των φωτογραφιών, αλλά αυτή είναι η πιο πρόσφατη εκδοχή με την υπογραφή της Polaroid, που πλησιάζει περισσότερο στη ρετρό έκδοση.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b