Ο Σάκης Ρουβάς Διόνυσος στις Βάκχες του Ευριπίδη
Στο αρχαίο δράμα ανοίγει τα φτερά του ο Σάκης Ρουβάς. Το ποπ είδωλο θα ερμηνεύει τον ρόλο του Διόνυσου στις «Βάκχες» του Ευριπίδη που θα παρουσιάσει το καλοκαίρι σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία ο Δημήτρης Λιγνάδης. Πρόκειται για μια παράσταση που θα βασίζεται στη μουσική και κυρίως σε αφρικανικά κρουστά ενώ ο Χορός θα αποτελείται από καλλιτέχνες πολλών και διαφορετικών φυλών.
A
A
Η παράσταση έχει προταθεί από τον σκηνοθέτη για το Ελληνικό Φεστιβάλ. Ανεξαρτήτως του αν θα γίνει δεκτή, η παράσταση θα παρουσιασθεί σε θερινή περιοδεία, σε αρχαία και όχι μόνον θέατρο της περιφέρειας, καθώς και στην Αθήνα.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει με τον Σάκη Ρουβά και τους μουσικούς,. Την επιμέλεια της ζωντανής μουσικής έχουν αναλάβει ο Μιχάλης Αφολαγιάν και η Ηρώ, ενώ θα ερμηνεύουν νιγηριανοί. Η σκηνογραφία, σκηνικά και κοστούμια, θα είναι της Εύας Νάθενα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Παραμονή Χριστουγέννων με τη Νεφέλη Φασούλη στον Σταυρό του Νότου
Εορταστικό Γκαλά στο Μέγαρο: Ο γύρος του κόσμου σε 80 (και κάτι) λεπτά με την ΚΟΑ
Γιώργος Παπαγεωργίου και Polkar τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Τα swing του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΔΕΗ Christmas Factory: Χριστούγεννα με την «Καλή Ενέργεια» της ΔΕΗ
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών