MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η καυτή φωτογραφία της κόρης του Προέδρου της Φόρμουλα 1 στο Playboy!

Ο πρόεδρος της Φόρμουλα 1 Bernie Ecclestone έχει μια πολύ ωραία κόρη, την Tamara. H κόρη του προέδρου της F1 κληρονόμησε την ομορφιά και το ωραίο σώμα της από την μητέρα της, μοντέλο από την Κροατία και δεν το κρύβει. Μάλιστα, η τελευταία της γυμνή φώτο το αποδεικνύει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

tamara1
Η 28χρονη ανέβασε Tamara πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter έναν σύνδεσμο που ανοίγει μια από τις σέξι φωτογραφίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν με το επόμενο τεύχος του Playboy.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, βλέπουμε τις υπηρέτριες, που προσπαθούν να ντύσουν την κόρη του μεγιστάνα, να παλεύουν να χωρέσουν το χυμώδες κορμί με τα πεταχτά οπίσθια σε ένα πολύ στενό μαύρο φόρεμα.

Ίσως το νόημα της φωτογραφίας να είναι “όχι στα ανορεκτικά μοντέλα” που θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα τόσο στενό φόρεμα. Σίγουρα πάντως είναι ένα ζήτω στις μεγάλες καμπύλες και στο γυμνό σώμα. Άλλωστε, οι άντρες προτιμούν τις καμπύλες- μέχρι ενός ορίου βέβαια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι μια από τις λιγότερο προκλητικές λήψεις της κόρης του δισεκατομμυριούχου προέδρου της Φόρμουλα 1 στο πλαίσιο της φωτογράφησης για το Playboy. Οι άλλες φωτογραφίες την δείχνουν εντελώς γυμνή…

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b