MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τσιγκούνα η Jennifer Lawrence παρά τα τρελά λεφτά που έχει!

Δεν ξοδεύω! Δεν ξοδεύω! Αυτό φαίνεται είναι το μότο της Jennifer Lawrence, παρά την μεγάλη επιτυχία και τα πολλά λεφτά που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια με τις ταινίες της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Jennifer Lawrence έχει αυτήν την στιγμή μια περιουσία που υπολογίζεται στα 12 εκατ. δολάρια (9,4 εκατ. €) και παρ’ όλ’ αυτά οδηγεί ένα VW Eos αξίας αρκετά κάτω από τα 30 χιλιάδες €. Επίσης ζει στην Santa Monica, μια περιοχή που δεν θεωρείται πολύ high class, σε αντίθεση με άλλους διάσημους, που έχουν πάει στα πολύ πλούσια στέκια. 

Η ίδια δεν ντρέπεται καθόλου για το γεγονός ότι είναι σφιχτοχέρα με το χρήμα. Όπως λέει: “Μεγάλωσα με τέτοιον τρόπο, ώστε να έχω μεγάλο σεβασμό για τα λεφτά, ακόμα κι όταν έχω πάρα πολλά”. Κι επίσης τονίζει πως η οικογένεια της δεν θα την άφηνε ποτέ να μεταμορφωθεί σε κάποιο υπερφύαλο άτομο, που του αρέσει να επιδεικνύεται για τα λεφτά του. Κάτι που την κάνει να νιώθει πολύ τυχερή.

Δεν είναι μόνο όμως η ανατροφή της, αλλά κι η έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχει η νεόκοπη σταρ, δεν έχει χρόνο να ξοδέψει και να το παίζει κάποια. “Δεν έχω χρόνο να αισθάνομαι ψωνισμένη” δηλώνει χαρακτηριστικά η Jennifer. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b