MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Την καυτή Olga Kurylenko έχει βάλει στο μάτι ο Tom Cruise!

Τώρα που χώρισε με την Katie Holmes και είναι ελεύθερος κι ωραίος, ο Tom Cruise φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι μια από τις ωραιότερες γυναίκες που κάνουν καριέρα αυτή την περίοδο στο Hollywood, την καυτή Ουκρανή μοντέλο και ηθοποιό Olga Kurylenko.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στην ταινία Oblivion. Ο Tom Cruise στο εργο είναι ένας μηχανικός του διαστήματος, που επισκευάζει πολεμικά μηχανήματα, τα οποία προστατεύουν την ανθρωπότητα από εξωγήινες εισβολές. Η Olga Kurylenko παίζει την ερωμένη του Tom Cruise, η οποία  ζηλεύει πάρα πολύ τον Tom. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου στους αμερικάνικους κινηματογράφους. 
Olga-Kurylenko-tom-cruise a

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία των δύο ηθοποιών στα πλατό της ταινίας, άφησε άναυδο τον Tom Cruise. Δεν εντυπωσιάστηκε μόνο από την εκθαμβωτική ομορφιά ενός από τα ωραιότερα Bond girls ever, αλλά και για το χιούμορ της κοπέλας, καθώς και το γεγονός ότι μιλάει αρκετές γλώσσες.

Άνθρωποι κοντά στον Tom Cruise λένε ότι αν βάλει στο μάτι μια γυναίκα, έχει πολλούς άσσους στο μανίκι του για να την κατακτήσει. Επίσης, τονίζουν ότι δεν έχει πρόβλημα για το γεγονός ότι η Olga Kurylenko κατοικεί κυρίως στο Λονδίνο αυτήν την περίοδο. 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b