MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το στήθος μου αξίζει πέντε εκατομμύρια δολάρια λέει η Jennifer Love Hewitt

Ως βασικό περιουσιακό της στοιχείο θεωρεί το στήθος της η Jennifer Love Hewitt. Και μάλιστα το αποτιμά σε ένα ποσό της τάξης των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων (δηλαδή περίπου 3,8 εκατ. ευρώ).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ηθοποιός δήλωσε ότι ευχαρίστως θα δεχόταν να ασφαλίσουν το στήθος της ακόμα και για το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων. Μάλιστα, είπε  δείχνοντας το μπούστο της: “Αυτά τα πράγματα εδώ αξίζουν πέντε εκατομμύρια δολάρια” με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αμερικανική ακρίβεια.

Η Jennifer Love-Hewitt έχει προκαλέσει αίσθηση με τον τολμηρό της ρόλο στο σίριαλ The Client List (Λίστα πελατών). Η Hewitt ερμηνεύει μία γυναίκα που κάνει μασάζ σε άντρες και για μεγαλύτερη αμοιβή τους προσφέρει στην συνέχεια και ερωτικές υπηρεσίες.

Η 34χρονη ηθοποιός στην σειρά -αλλά και γενικότερα στην καριέρα της- έχει φορέσει όλων των ειδών τα σέξι εσώρουχα. Αυτός είναι ο λόγος που στην καθημερινή της ζωή έχει σταματήσει να φοράει σέξι εσώρουχα. “Έκοψα τα σέξι εσώρουχα, γιατί τα φοράω όλη την ώρα” (στην δουλειά) δήλωσε χαρακτηριστικά η σέξι Jennifer. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b