MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Joanna Lumley: Ο DiCaprio προσπάθησε 27 φορές να με φιλήσει!

Πολλές θα ζηλεύουν την τύχη της 66χρονης Joanna Lumley, η οποία είχε σκηνή με φιλί στο στόμα με τον μεγάλο καρδιοκαταχτητή και 28 χρόνια νεότερό της Leonardo DiCaprio. Στην νέα του Martin Scorsese με θέμα τις κομπίνες στην Wall Street, ο Leonardo DiCaprio είχε μια σκηνή σε ένα παγκάκι, στην οποία φιλάει στο στόμα την Joanna Lumley.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως αποκαλύπτει η 66χρονη ηθοποιός, η σκηνή δεν ήταν εύκολη για τον Leo. Ίσως να αγχώθηκε μπροστά σε μια ώριμη γυναίκα. Πάντως, χρειάστηκαν 27 λήψεις για να ολοκληρώσουν την σκηνή με το φιλί στο στόμα. Πάντως, η Joanna Lumley πέρασε πολύ καλά στα γυρίσματα, ενώ χαρακτήρισε τον Leonardo DiCaprio στην Express “σαγηνευτικό”. 

Joanna-Lumley-001
Στην ταινία The Wolf of the Wall Street η Lumley παίζει την θεία της συζύγου του DiCaprio. Η θεία είναι φαινομενικά ένα αθώο πλάσμα, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει στα φιλιέται στα πάρκα με τον άντρα της ανιψίας της, ούτε να κλέβει γι’ αυτόν χρήματα. 

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες για kinky ερωτικές σκηνές και χρήση ναρκωτικών στην ταινία, καθώς και για κομπίνες ανάμεσα στην μαφία και τους χρηματιστές, στις οποίες ο DiCaprio θα αρνηθεί να εμπλακεί και θα καταλήξει στην φυλακή. Η ταινία, επίκαιρη λόγω της οικονομικής κρίσης και της μεγάλης δυναμικής του κινήματος Occupy Wall Street, θα βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2013. Αναφέρεται στην πραγματική ιστορία ενός νεαρού “τζογαδόρου” πολλών δισεκατομμυρίων στα χρηματιστήρια της Wall Street. Στην ταινία θα παίζει και ο γνωστός από τον Artist Jean Dujardin πάρει τελικά μέρος στην ταινία θα παίξει τον Jean-Jacques Handali, έναν Ελβετό τραπεζίτη που εμπλέκεται στο ξέπλυμα των κερδών της εταιρείας του πρωταγωνιστή.

Εκτός από αυτούς στο καστ συμμετέχουν οι Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Bernthal, Rob Reiner, Kyle Chandler, Jon Favreau Margot Robbie, Cristin Milioti, P.J. Byrne και Ethan Suplee.

 
H ταινία The Wolf of Wall Street πήρε ημερομηνία προβολής τις 15 Νοεμβρίου αυτού του έτους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b