MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bradley Cooper: Γιατί δεν ήθελε να κερδίσει το Όσκαρ!

Η υποψηφιότητα για Όσκαρ του Bradley Cooper για την ερμηνεία του στον Οδηγό Αισιοδοξίας, ήταν μεγάλη τιμή στην καριέρα του, αναγνώριση του υποκριτικού του ταλέντου και έμπρακτη ένδειξη ότι ο ηθοποιός έχει κάνει με αυτήν την ταινία ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τις κωμωδιούλες, στις οποίες πρωταγωνστούσε στο παρελθόν. Όλοι όμως ήξεραν ότι δεν πρόκειται να το πάρει αυτός, αλλά ο Daniel Day-Lewis. Προφανώς και ο ίδιος ο Bradley Cooper.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του πριν την απονομή των Αγαλματιδίων είχε δηλώσει ότι δεν το θέλει το όσκαρ, μάλλον επειδή ήξερε ότι δεν πρόκειται να το κερδίσει. 

“Δεν θέλω να κερδίσω ένα Όσκαρ. Δεν θα άλλαζε τίποτα. Τίποτα. Τα πράγματα στην ζωή μου που δεν έχουν ικανοποιηθεί, δεν θα ικανοποιούνταν με το Όσκαρ. Από άποψη καριέρας, αυτή την στιγμή, είναι καλύτερα να μην κερδίσω ένα αγαλματίδιο. Δεν θέλω να κερδίσω.” είχε δηλώσει ο ηθοποιός. Οι δηλώσεις αυτές ίσως απλά να προετοίμαζαν την κοινή γνώμη για την σχεδόν σίγουρη απώλεια του Όσκαρ.  

Ίσως όμως και να πιστεύει πραγματικά ο Bradley Cooper ότι η κατάκτηση του Όσκαρ σε αυτήν την φάση της καριέρας του να λειτουργεί ως έξτρα πίεση σε αυτόν και να μην θέλει αυτό το βάρος στους ώμους του. Όπως και να έχει, πάντως, η ιστορία έγραψε ότι το Όσκαρ Α αντρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Daniel Day-Lewis, ο οποίος πλέον μετράει 3 χρυσά αγαλματίδια στο ενεργητικό του και δεν φαίνεται να τον βαραίνουν καθόλου. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b