Ανοιχτές “εκκρεμότητες” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει η Φανή Δρακοπούλου (vid)
Η Φανή Δρακοπούλου καίει την φωτογραφία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και θυμάται με πόνο τις ρομαντικές μέρες που κάνανε μαζί ιππασία. Αυτά συμβαίνουν στο video-clip για τις εκκρεμότητες, το νέο τραγούδι της λαϊκής τραογυδίστριας, στο οποίο συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός.
A
A
Τους στίχους στο τραγούδι “Εκκρεμότητες” υπογράφει ο Βασίλης Καράς ενώ η μουσική είναι Μιχάλη Τουρατζίδη.
Aυτή την εποχή η Φανή βρίσκεται στο στούντιο για το νέο της album για το οποίο τις έχουν δώσει τραγούδια μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης-με τον οποίο έχουν κι ένα ντουέτο έκπληξη-ο Νίκος Βέρτης και ο Βασίλης Καρράς.
Η Φανή Δρακοπούλου στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο, ακολούθως με το Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Κουρκούλη, ενώ φέτος βρίσκεται στην Ιερά Οδό με τον Νότη Σφακιανάκη.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #215: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Stop Scrolling: Μια εβδομάδα με BieberChella, “ticketmaster war” για την Αννούλα και μια χώρα επικίνδυνη για τις γυναίκες
5+1 στιλάτα café – bakeries για ξεχωριστό brunch στα νότια προάστια
Τρεις νέες ταινίες και ένα αγαπημένο σίκουελ – Αυτά θα δούμε το ΣΚ στην TV
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 18-19 Απριλίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλα όσα θα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Ο Διάβολος φοράει Prada 2: Πρεμιέρα σε ζωντανή μετάδοση από το Disney+
Ιφιγένεια η εν Αυλίδι, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου στο Θέατρο Άττις
«Ulrike – γράμματα από τη νεκρή πτέρυγα» στο Θέατρο Φούρνος