Ανοιχτές “εκκρεμότητες” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει η Φανή Δρακοπούλου (vid)
Η Φανή Δρακοπούλου καίει την φωτογραφία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και θυμάται με πόνο τις ρομαντικές μέρες που κάνανε μαζί ιππασία. Αυτά συμβαίνουν στο video-clip για τις εκκρεμότητες, το νέο τραγούδι της λαϊκής τραογυδίστριας, στο οποίο συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός.
A
A
Τους στίχους στο τραγούδι “Εκκρεμότητες” υπογράφει ο Βασίλης Καράς ενώ η μουσική είναι Μιχάλη Τουρατζίδη.
Aυτή την εποχή η Φανή βρίσκεται στο στούντιο για το νέο της album για το οποίο τις έχουν δώσει τραγούδια μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης-με τον οποίο έχουν κι ένα ντουέτο έκπληξη-ο Νίκος Βέρτης και ο Βασίλης Καρράς.
Η Φανή Δρακοπούλου στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο, ακολούθως με το Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Κουρκούλη, ενώ φέτος βρίσκεται στην Ιερά Οδό με τον Νότη Σφακιανάκη.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρεμιέρες: Ζόμπι εναντίον Τιμοτέ Σαλαμέ
Ξέρουμε τι θα δεις φέτος στην τηλεόραση: 10 + 5 σειρές που θα γίνουν η εμμονή σου το 2026
Βλεφαροπλαστική 2026: 9 facts πριν πάρετε απόφαση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 15 Ιανουάριου
Σωκράτης Μάλαμας: Τον χειμώνα στον Σταυρό του Νότου
«Κάμπινγκ»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέα κωμωδίας του MEGA
Η δύναμη της συνήθειας vol.2, του Τόμας Μπέρνχαρντ στο Θέατρο Ροές
Vaginahood: Η παράσταση για όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Bull, του Mike Bartlett στο Από Μηχανής Θέατρο
Eurovision 2026 – Εθνικός Τελικός: Καπουτζίδης, Μπέτυ Μαγγίρα και Κατερίνα Βρανά οι παρουσιαστές των shows