MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρωταγωνίστρια στα Χελωνονιντζάκια η Megan Fox!

Τα χελωνονιντζάκια (ή Χελώνες νίντζα εν δράσει) ήταν κάποτε από τις αγαπημένες παιδικές σειρές. Τώρα, στην νέα κινηματογραφική του μεταφορά, παίρνει έναν πιο ενήλικο και πιο σέξι χαρακτήρα, καθώς πρωταγωνίστρια θα είναι μια από τις πιο hot ηθοποιούς του Hollywood, η Megan Fox.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles εξωγήινοι εισβάλλουν στην Γη και κατά λάθος δημιουργούν ένα μαχητικό γκρουπ τεσσάρων πολεμιστών νίντζα, που ήταν χελώνες. Αυτές οι τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες πολεμιστές νίντζα θα πολεμήσουν τους εξωγήινους για να σώσουν την γη και τους ανθρώπους. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2014.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει Jonathan Liebesman, ενώ είναι ακόμα άγνωστο ποιόν ρόλο θα παίξει η Megan Fox. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Michael Bay (σκηνοθέτη των Transformers), ο οποίος στο παρελθόν είχε τσακωθεί με την Megan με αποτέλεσμα η σταρ να φύγει από την σειρά ταινιών. Μάλιστα η Megan Fox τον είχε χαρακτηρίσει Χίτλερ.


 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b