MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Κύριο Ρουβά” έλεγε τον Σάκη η σέξι αστυνομικός της διαφήμισης! (video)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μπορεί στην διαφήμιση με τα πατατάκια να κάνει κατάχρηση εξουσίας πάνω στο κορμί του Σάκη Ρουβά η σέξι αστυνομικός και να του έφαγε στο τέλος και τα τσιπς, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πολύ ντροπαλή δίπλα στον σούπερ σταρ. Όπως παραδέχεται η Ελίνα Μάλαμα (η ηθοποιός με την στολή της αστυνομίας) του μιλούσε στον πληθυντικό και τον έλεγε κύριο Ρουβά, γιατί έτσι της έβγαινε.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

“Ήταν μια μέρα για επαγγελματίες και αρκεί να σου πω ότι μιλούσα στον Σάκη στον πληθυντικό. Παρότι μου συνέστησε να τον αποκαλώ Σάκη, δεν μπόρεσα. Μόνο το “κύριε Ρουβά” μου έβγαινε” είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Μάλαμα.

Παράλληλα, όπως δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα”, ένιωθε αμηχανία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς δεν είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον τραγουδιστή- θρύλο.

μαλαμα
“Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χιλιάδες μίλια πορείας πριν από εμένα. Υπήρχε αυτό το ‘τρακ της στιγμής’. Υπήρξε όμως πολύ ευγένεια από όλες τις πλευρές και τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε”, εξήγησε.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ Ρουβίτσα, αλλά παραδέχεται ότι ο σέξι τραγουδιστής έχει μεγάλη λάμψη.

“Δεν χάνει τη λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, ούτως ή αλλιώς είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα παρόλο που δεν υπήρξα Ρουβίτσα”, κατέληξε.

 
 
 
 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
“Χωρίς μπλε, δεν υπάρχει πράσινο”: Η Γη έχει κάτι να μάς πει και η Μαρία Φραγκουδάκη τής δίνει φωνή
Art & Culture
Η Νεφέλη Μαϊστράλη και ο Θανάσης Ζερίτης πιστεύουν ότι στη γενιά τους δεν ανήκει τίποτα
Art & Culture
Ένας αιώνας Cahiers d’art στο Μουσείο Μπενάκη
Επίκαιρα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέκτησε το ιστορικό Concertgebouw του Άμστερνταμ
Επίκαιρα
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξε στην Κυψέλη το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής και Ακουστικών Βαρηκοΐας στην Ελλάδα
Art & Culture
Ήταν όλοι εκεί! Το party για τα 30 χρόνια Monopoli σε 100 φωτογραφικά κλικ
Αφιέρωμα
30 Xρόνια Monopoli: Όσα ζήσαμε, όσα μοιραστήκαμε
Art & Culture
Στην πρόβα: “Γκλόρια” στο Θέατρο Χορν - Εργασιακός κανιβαλισμός με φόντο ένα glam περιοδικό (video)
Εκδηλώσεις
Συνέδριο για το θέατρο της ελληνικής διασποράς στο Παρίσι
Art & Culture
Ο «Χρυσός Δίσκος» της Δανάης Λιοδάκη στέλνει στο Διάστημα κραυγές της Παλαιστίνης
Art & Culture
Ο πολιτισμός ως εμπειρία: Η νέα στρατηγική Hellenic Heritage
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα