Παραμένει ο Γιώργος Λούκος στο τιμόνι του Ελληνικού Φεστιβάλ
Επικεφαλής του Ελληνικού Φεστιβάλ παραμένει ο Γιώργος Λούκος με υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Τζαβάρα.
A
A
Σύμφωνα με τα nea.gr Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη, καθώς αναμένεται υπογραφή και από τον υπουργό Οικονομικών. Η εξέλιξη αυτή βάζει τέλος στη σεναριολογία μηνών που ήθελε την αντικατάσταση του Γιώργου Λούκου, καθώς η θητεία του είχε λήξει από το καλοκαίρι. Η καθυστερεί δημιουργεί ζητήματα ως προς τον χρόνο, για να ετοιμαστεί το πρόγραμμα, ενώ ασαφές είναι το οικονομικό επίπεδο σχετικά με τη χρηματοδότηση του Ελληνικού Φεστιβάλ.
Η καθυστέρηση στην ανανέωση της θητείας του Λούκου είχε προκαλέσει αντίδραση μερίδας του καλλιτεχνικού κόσμου, η οποία έστειλε ακόμη και επιστολή στον πρωθυπουργό, για να ζητήσει την παραμονή του στο τιμόνι του Ελληνικού Φεστιβάλ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ήλιος με δόντια: Παράταση λόγω επιτυχίας στο Θέατρο Μπέλλος
Met Gala 2026: Αποκαλύφθηκε το θέμα της φετινής διοργάνωσης
Ο Tim Crouch στην Αθήνα για μια συζήτηση με το κοινό
Ριφιφί: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV
Οι Super Stereo “γιορτάζουν” στο Ίλιον plus
Αυλαία για το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2025
O Ραφτάκος των λέξεων: Για 10 εορταστικές παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογίαννης
Το 3ο Meeting Event του ΔΔΘΝ έρχεται στη Θεσσαλονίκη με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δράσεων
Sillyboy’s Ghost Relatives στο Ρομάντσο
Ηλίας Σδούκος και Μάνος Κιτσικόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής