MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

HANDROMANIA: Ένας παράδεισος από πολύχρωμες χάντρες και κοσμήματα

Η ιδέα ξεκίνησε από το Χαλάνδρι: χάντρες, κρικάκια, κουμπώματα, χειροποίητα κοσμήματα… Μια όμορφη, κεφάτη μέρα του Δεκέμβρη οι χάντρες κύλησαν προς τα δυτικά κι έφτασαν στο Περιστέρι. Αξεσουάρ μόδας, δώρα για τους φίλους σας, κομπολόγια, αντικείμενα για το σπίτι…

Monopoli Team

Δύο πολύχρωμα μαγαζάκια φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, κέφι, γεμάτα χαμόγελα και μυρωδιές. Σε όποιο κι αν πας, θα σου βάλουν ωραία μουσική, θα σου φτιάξουν καφεδάκι και θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το δικό σου κόσμημα. Γιατί ο καθένας πρέπει να έχει το δικό του κόσμημα! Και μάλιστα δίνοντας 2€, 5 €, 10 €, δεν χρειάζονται περισσότερα!

Do it yourself!
Μέταλλα, γυαλί, ξύλο, σμάλτο, ασήμι, υφάσματα, ημιπολύτιμοι λίθοι, δέρματα, κορδέλες, σύρματα, κλωστές, αλυσίδες, αλλά και υλικά αργυροχοΐας σας περιμένουν να φτιάξετε μόνοι σας με φαντασία το δικό σας κόσμημα. Μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε να παρακολουθήσετε τα εικαστικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο μικρό εργαστήριο και να μάθετε πώς να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα! «Εισαγωγή στο Κόσμημα», «Χειροποίητο ασήμι», «Μακραμέ», «Επεξεργασία του σύρματος», «Κούκλα κουκλοθέατρου», «Γλυπτική», «Παιχνιδο-κοσμήματα για τους μικρούς μας φίλους».

Ανακυκλώστε τα παλιά σας κοσμήματα!
Μην πετάς τα παλιά σου κοσμήματα! Πήγαινέ τα στη handromania για επιδιόρθωση ή ακόμα και για να αλλάξεις την αρχική τους μορφή! Όλα γίνονται!

Ανδρέα Παπανδρέου 39, Χαλάνδρι, 2106891566
Εθνικής Αντιστάσεως 2, Περιστέρι (πεζόδρομος), 210 5756154
www.handromania.gr
[email protected] / [email protected]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b