MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Love is in the air: Πάρτυ με δώρα στο Athens Metro Mall

Μέσα από εκδηλώσεις με δώρα, μουσική και πολλές εκπλήξεις, το Athens Metro Mall σκορπίζει αγάπη και διασκέδαση σε ερωτευμένους και μη, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Monopoli Team

Love Music Party
Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 20.00 ξεκινάει το Love Music Party με ερωτικές μπαλάντες, αγαπημένα κομμάτια από το παρελθόν αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Στο stage του Athens Metro Mall ανεβαίνει ο Γιώργος Λιανός υποσχόμενος μια αξέχαστη, ερωτική βραδιά. Το party θα ανοίξει ο Κυριάκος Χαμπίδης.

Love Words @ Metro Mall Radio
Θες να μοιραστείς τον έρωτά σου με όλους τους Athens Metro Mall Fans; Το Athens Metro Mall δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του web radio Metro Mall Radio να στείλουν από τις 12 το μεσημέρι, μέσω του chat του www.metromallradio.gr, τις πιο ερωτικές αφιερώσεις, σε αυτούς που αγαπούν. Όλες οι αφιερώσεις θα ακουστούν από τους παραγωγούς του σταθμού ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου.

Love Actually
Δύο μεγάλα δώρα περιμένουν τους επισκέπτες του Athens Metro Mall. Μία διαμονή με δείπνο για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos και ένα Red Valentine for 2 package στο Nilaya Spa, θα κληρωθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια της συναυλίας από τον Γιώργο Λιανό. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό μέσα από το επίσημο site του Athens Metro Mall (www.athensmetromall.gr), από τη Δευτέρα 11/2 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, για την κλήρωση που θα αναδείξει τα δύο τυχερά ζευγάρια.

Athens Metro Mall

Λεωφ.Βουλιαγμένης 276, Άγ.Δημήτριος, 210 9769444

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b