MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φουντώνουν οι φήμες για αρραβώνα της Rihanna και του Chris Brown

Η κοινή εμφανιση του Chris Brown και της φωτιά στα κόκκινα Rihanna στην απονομή των Grammy Awards έκανε τις φήμες να οργιάσουν για αρραβώνα των δύο σταρ. Μάλιστα, η παρουσία ενός δαχτυλιδιού στο δάχτυλο της διάσημης τραγουδίστριας έκανε πολλούς να μιλούν για δαχτυλίδι αρραβώνων και να περιμένουν κουφέτα από το ζευγάρι με την θυελλώδη ερωτική σχέση, που πέρασε από 40 κύμματα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μαζί με την εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της ξεχώριζαν τα δαχτυλίδια που στόλιζαν τα δάχτυλα της Rihanna και είχαν όλα διαμάντια. Ίσως βέβαια να είναι κι ένας τρόπος για να επισημάνει η τραγουδίστρια εμμέσως ότι η νέα της μεγάλη επιτυχία είναι ένα τραγούδι που μιλάει για διαμάντια. Εξάλλου, τα τραγούδια με διαμάντια αποτελούν all time classic (από το Diamonds are a girls best friend, της Merilyn Monroe, το Diamonds are forever σε soundtrack του James Bond κ.α.). Πάντως και στο δάχτυλο του αρραβώνα της Rihanna υπήρχε ένα πανάκριβο δαχτυλίδι με διαμάντι.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους προσεκτικούς αναλυτές των δαχτύλων της Rihanna ήταν ότι όταν ανέβηκε στην σκηνή, για να τραγουδήσει προς τιμήν του Bob Marley είχε βγάλει όλα τα δαχτυλίδια εκτός από ένα: αυτό που είχε στο δάχτυλο του αρραβώνα! Τυχαίο; Δεν νομίζουν… οι αναλυτές!

Πάντως, σύμφωνα με την Sun το συγκεκριμένο δαχτυλίδι βρίσκεται στην κατοχή της RiRi ήδη από το καλοκαίρι. Επομένως, αν τα “παιδιά” έχουν δώσει λόγο, τότε αυτό θα έγινε ίσως και μέσα στο καλοκαιράκι.


 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b