MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Rihanna εξηγεί γιατί δέχθηκε πίσω τον Chris Brown

Η απόφαση της Rihanna να τα ξαναφτιάξει με τον Chris Brown που την είχε στείλει στο νοσοκομείο πριν μερικά χρόνια από το ξύλο, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Πολλοί απορρούν με την τραγουδίστρια, ενώ την κατηγορούν κιόλας όχι μόνο ότι κάνει κακό στον εαυτό της, που δέχεται να επιστρέψει σε μια τέτοια σχέση, αλλά και ότι δίνει αρνητικό μήνυμα στις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης από τους άντρες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξή της η Rihanna στο περιοδικό Rolling Stone εξηγεί την δική της οπτική επί του θέματος. Η τραγουδίστρια λέει πως τις μέρες που ήταν μόνη ένιωθε “μόνη και σκοτεινή”

“Αποφάσισα ότι ήταν πιο σημαντικό για με΄να να νιώθω χαρούμενη. Δεν θα άφηνα κανενός την γνώμη να μπει στην μέση σε αυτό. Ακόμα κι αν κάνω λάθος, είναι δικό μου λάθος.” δήλωσε η τραγουδίστρια. Τόνισε ακόμα πως ο Chris Brown δεν έχει την πολυτέλεια να τα καταστρέψει όλα (“he does doesn’t have the luxury of f***ing up again” είπε για την ακρίβεια), ενώ παράλληλα παρουσιάσθηκε βέβαιη ότι ο σύντροφός της είναι αηδιασμένος με αυτά που της έκανε στο παρελθόν και δεν πρόκειται να τα επαναλάβει.

Επίσης η Rihanna περιγράφει την σχέση της με τον Chris αρκετά ρομαντικά: “Εκτιμούμε ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε τώρα και δεν θέλουμε να το χάσουμε.”

 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο