Σαρώνει και στην Κίνα το Skyfall- Πέρασε το 1 δισ. παγκοσμίως!
Μπορεί να τον παίζουν ελαφρώς λογοκριμένο, αλλά ο τελευταίος James Bond σκίζει στην Κίνα, όπου μέσα σε 4 μέρες έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. Γουάν. Για την ακρίβεια, ήδη έχει φτάσει τα 112 εκατ. γουάν στην ασιατική χώρα, ποσό που αντιστοιχεί σε 18 εκατ. δολάρια.
A
A
Με αυτούς τους ρυθμούς θα ξεπεράσει γρήγορα σε κέρδη την προηγούμενη ταινία, το Quantum of Solace, το οποίο είχε σημειώσει συνολικά κέρδη στην Κίνα 143 εκατ. γουάν (23 εκατ. δολάρια). Παράλληλα, έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ σε κέρδη την πρώτη ταινία James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, το Casino Royale, το οποίο είχε σημειώσει κέρδη 92 εκατ. γουάν (14,8 εκατ. δολάρια).
Και δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που ερωτεύθηκαν τον τελευταίο 007. Η ταινία γνωρίζει διαπλανητική επιτυχία, με κέρδη που έχει ήδη ξεπεράσει το ένα δισ. δολάρια σε όλο τον κόσμο.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JIeM518Zu3M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Όσα θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Αυτοκρατορική Βιέννη και βιεννέζικα βαλς από τη Vienna Schoenbrunn Palace Orchestra στο Βελλίδειο
Το STEGI.RADIO έχει πλέον το δικό του app
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο album
Οι The Speakeasies Swing Band για ένα xmas Party στον Σταυρό του Νότου
Diane Morgan: Η “Philomena Cunk” στη Στέγη για μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Χριστούγεννα στο Θέατρο #4: Παραστάσεις για όλη την οικογένεια
Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ, της Βάσιας Αργέντη στο Θέατρο Αθηνών