Σαρώνει και στην Κίνα το Skyfall- Πέρασε το 1 δισ. παγκοσμίως!
Μπορεί να τον παίζουν ελαφρώς λογοκριμένο, αλλά ο τελευταίος James Bond σκίζει στην Κίνα, όπου μέσα σε 4 μέρες έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. Γουάν. Για την ακρίβεια, ήδη έχει φτάσει τα 112 εκατ. γουάν στην ασιατική χώρα, ποσό που αντιστοιχεί σε 18 εκατ. δολάρια.

A
A
Με αυτούς τους ρυθμούς θα ξεπεράσει γρήγορα σε κέρδη την προηγούμενη ταινία, το Quantum of Solace, το οποίο είχε σημειώσει συνολικά κέρδη στην Κίνα 143 εκατ. γουάν (23 εκατ. δολάρια). Παράλληλα, έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ σε κέρδη την πρώτη ταινία James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, το Casino Royale, το οποίο είχε σημειώσει κέρδη 92 εκατ. γουάν (14,8 εκατ. δολάρια).
Και δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που ερωτεύθηκαν τον τελευταίο 007. Η ταινία γνωρίζει διαπλανητική επιτυχία, με κέρδη που έχει ήδη ξεπεράσει το ένα δισ. δολάρια σε όλο τον κόσμο.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JIeM518Zu3M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαρία Κουτσουρλή: Έμαθα να μη μικραίνω για να χωρέσω στα πρότυπα
Το Όνειρο ενός Γελοίου στο Θέατρο NOUS
Eden Sunday Opening Party με Apparat στο Ωδείο Αθηνών
Θεατρικό εργαστήριο για άτομα με άνοια και φροντιστές στο ΚΠΙΣΝ
Nomsferatu στο θέατρο 104 με Halloween – προσφορά
Το Συμπόσιο του Πλάτωνα σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου στο Θέατρο Σφενδόνη
Στην πρόβα – “Καιρός να την Πουλεύουμε” στο Θέατρο Art63 (video)
Hot or Not #189: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Home Cinema: Οι ταινίες που αξίζει να δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Pumpkin spice: Πού θα δοκιμάσεις την απόλυτη γεύση του φθινοπώρου