Mila Kunis: Θέλει να παίξει στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, για να περάσει καλά!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤον ρόλο της πρωταγωνίστριας στο σέξι μυθιστόρημα της E. L. James Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι έχει βάλει στο μάτι η καυτή Mila Kunis. Δεν το θεωρεί μόνο μια σπουδαία κίνηση καριέρας, αλλά και μια ευκαιρία… για να περάσει καλά.
A
A
Η 29χρονη ηθοποιός, η οποία στο παρελθόν έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως συντηρητικό, δήλωσε: “Υπάρχουν στιγμές που απλά θέλεις να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και διαφορετικό, γιατί πρόκειται να περάσεις καλά κάνοντας το”.
Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα υποψήφιων πρωταγωνιστών και η λίστα των φαβορί δεν είχε μέσα την Mila Kunis. Πάντως, αν και το μυθιστόρημα το διαβάζουν γυναίκες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αν το έργο έχει πρωταγωνίστρια την Kunis, θα το δουν και οι άντρες.
Μάλιστα, η σεναριογράφος του έργου, η Kelly Marcel, δηλώνει πως το έργο θα είναι πολύ καυτό. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα είναι πρόστυχο. Το πάμε προς τα εκεί 100%”.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το θέατρο της Δευτέρας: «Αντιγόνη»
«Σεβασμός στους Metallica»: Τι απάντησαν οι “Τρύπες” για τη διασκευή του “Δε χωράς πουθενά”
Ειρήνη: Η Ζέτα Μακρυπούλια στον πολυπρόσωπο θίασο της νέας παράστασης των Καραθάνου-Δεληβοριά
Metallica: Πλατινένια απονομή για το “Reload” λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ
BAFTA 2026: Έγραψε ιστορία το Adolescence στα βρετανικά τηλεοπτικά βραβεία
Oasis Live ’25: Έρχεται ντοκιμαντέρ για το reunion των Oasis – Πού και πότε θα το δούμε
Μια Jazz συνάντηση κορυφής: Γιώργος Κοντραφούρης και Κωνσταντίνος Στουραΐτης με διεθνείς guests στο Half Note
Σε πρώτο πρόσωπο: Κυριάκος Μαρκάτος, ηθοποιός
Μοίρες: Μια μοναδική συνάντηση της Λένα Πλάτωνος με τη Μαρία Φαραντούρη το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Η συνέχεια του Yellowstone έρχεται με το Dutton Ranch – Τι παίζει στην TV αυτή την εβδομάδα