Έκλεψε τις εντυπώσεις από τον Schwarzenegger η εντυπωσιακή Jaimie Oliver!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον μαιτρ της περιπέτειας Arnold Swarzenegger έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο. Και όμως η επιστροφή του Arnold με το The Last Stand δεν ήταν αυτή που μονοπώλησε τα φλας, αλλά η εντυπωσιακή Jaimie Oliver, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ ηθοποιός πάτησε το κόκκινο χαλί της επίσημης πρεμιέρας με χρυσά τακούνια και εντυπωσιακό μίνι φόρεμα, που έκοβε την ανάσα (μπορείτε να το δείτε εδώ). Έτσι έκλεψε τις εντυπώσεις από τον διάσημο αστέρα του Hollywood και υπερπρωταθλητή στο bodybuilding κάποτε, αλλά και πετυχημένο πολιτικό στην Αμερική.
Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι δυο τους ονομάζεται The Last Stand και την σκηνοθετεί ο Jee-woon Kim. Σε αυτήν, ο αρχηγός ενός καρτέλ ναρκωτικών το σκάει από το δικαστήριο και κατευθύνεται προς τα Μεξικανικά σύνορα. Ο μόνος που μπορεί να τον εμποδίσει είναι ένας σερίφης και το άπειρο προσωπικό του.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
5 χρόνια Θέατρο Μπέλλος: Ένας ανοιχτός διάλογος με την εποχή μας το ρεπερτόριο της σεζόν 2026-27
Την τελευταία δεκαετία έχει καεί το 42% των δασών της Αττικής
«Κρίνο και Αγκάθι»: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα δραματική σειρά του ANT1
5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Κύματα”: Η Κεφαλονιά γίνεται ξανά σημείο συνάντησης του σινεμά
Σωκράτης Μάλαμας: Τον Σεπτέμβριο στο Κατράκειο για δύο τελευταίες καλοκαιρινές συναυλίες
Αλλά αυτοί είστε: Η νέα παράσταση της Σοφίας Μουτίδου το φθινόπωρο στο Μικρό Παλλάς
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
Για σένα: Στον «αέρα» το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha
Πάνω από €3 δισ. οι ζημιές από τις πυρκαγιές στην Ευρώπη
Βένια Δημητρακοπούλου: «Η καλλιτεχνική πράξη ως αντίσταση στο βύθισμα»