Τέλειωσε και τον Harry Styles η Taylor Swift!
Σε βασίλισσα των χωρισμών αναδεικνύεται η ποπ τραγουδίστρια του super hit “Ποτέ, δεν ξανασμίγουμε ποτέ…” (we never never get back together) Taylor Swift. Μετά απο ένα δίμηνο σχέσης με τον τραγουδιστή Harry Styles, οι δυο τους αποφάσισαν να σταματήσουν το αμόρε τους.
A
A
Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, το πολυάσχολο πρόγραμμα των δύο σταρ και το γεγονός ότι δεν μένουν ποτέ στο ίδιο μέρος ήταν η αιτία του χωρισμού.
Πάντως, από ό,τι φαίνεται η Taylor, που το έχει για κακό να κρατάει σχέση της πάνω από 3 μήνες, ήταν αυτή που σχόλασε τον Harry και όχι το αντίστροφο. Μάλιστα, ο Harry Styles τον έχει πάρει πολύ βαριά τον χωρισμό. Τι να πει κανείς. Άβυσσος η ψυχή της Taylor. Κι αν της πει ο Harry να τα ξαναβρούνε, μπορεί να εισπράξει και μια live performance του ρεφρέν με τις τρελές πωλήσεις από την Taylor Swift: “We never never get back together”.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου
Οι Dream Syndicate θα παρουσιάσουν ολόκληρο το Medicine Show στην Αθήνα
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Jazz στο Μουσείο: Ο Στάθης Άννινος και η Κατερίνα Πολέμη στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας με «Αποκατεστημένες και Υπέροχες»
«Μυθολογίες – Με το πρόσωπο της Kimiko Yoshida»: Η Kourd Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα
Η Κατερίνα Αδαμοπούλου και το κουαρτέτο της στο Half Note
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Η Καλλιόπη Μητροπούλου παρουσιάζει το “Between” στο Newman Cinema