MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εργαστήριο θεατρικής γραφής στο θέατρο Επί Κολωνώ

Από την Κυριακή 6 Ιανουαρίου έως τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί “Εργαστήριο θεατρικής γραφής” με εισηγητή τον Ανδρέα Φλουράκη στο θέατρο Επί Κολωνώ.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Μετά την επιτυχία των πέντε προηγούμενων ετών, το φετινό εργαστήριο της Θεατρικής Γραφής θα ξεκινήσει καινούργιο κύκλο μαθημάτων τον Ιανουάριο του 2013 στο Θέατρο Επί Κολωνώ. Το εργαστήριο, που εισηγείται και φέτος ο Ανδρέας Φλουράκης, θα βασιστεί στη μεθοδολογία του Royal Court Theatre και του Central School of Speech and Drama του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου. Θα έχει πρακτική κατεύθυνση και θα εισάγει τρόπους εξερεύνησης και δημιουργίας θεατρικών χαρακτήρων και κειμένου. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τη συγγραφική τους ικανότητα και να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία διαμόρφωσης σκηνών και ολοκληρωμένων έργων.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, κατόπιν συμφωνίας με τους μαθητές, επιλεγμένο υλικό του εργαστηρίου δύναται να παρουσιαστεί σε αναλόγιο τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Θέατρο Επί Κολωνώ. Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί το Πάσχα του 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στο email [email protected] βιογραφικό σημείωμα και δείγμα γραφής, έκτασης έως μία σελίδας.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 210 5138067, www.epikolono.gr email: [email protected]

Ημέρα & ώρα: Κυριακή 13:00 – 15:30
Δίδακτρα: 90 € μηνιαίως

Παράλληλα λειτουργούν στο Επί Κολωνώ τμήματα υποκριτικής με την Ελένη Σκότη.

Διεύθυνση
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός

Τηλέφωνο
210 5138067

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b