MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνε συμπαραγωγός σε παράσταση των Καλογεροπούλου-Χατζησάββα!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση πρόκειται να λάβει χώρα στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης από 21 Ιανουαρίου 2013. Για πρώτη φορά θα συναντηθούν επί σκηνής η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Μηνάς Χατζησάββας ως πρωταγωνιστές της θεατρικής μεταφοράς του σπουδαίου διηγήματος του Ίρβιν Γιάλομ, Ο Δήμιος του Έρωτα, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη. Αν θέλετε να κάνετε ένα ωραίο δώρο στους θεατρόφιλους αγαπημένους σας, μια πρωτότυπη ιδέα θα ήταν να αγοράσετε εισιτήρια για την παράσταση μέσω Groopio και να τους αφήσετε να δουν με έκπληξη το όνομά τους στο πρόγραμμα της παράστασης. Φυσικά, μπορείτε και να κάνετε τη δωρεά με το δικό σας όνομα!

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Αν θέλετε, λοιπόν, έχετε την ευκαιρία να συνεισφέρετε στην παραγωγή της παράστασης μέσω του Groopio. Στόχος είναι να μαζευτούν 6450 ευρώ.Το project θα λήξει στις 10/1/2013, στις 23:00.

Γίνετε groopie του project: http://www.groopio.com/el/projects/display/161/o-dimios-tou-erota

Αν βάλετε 5€ και άνω: με μια ελάχιστη προσφορά, θα δείτε το όνομά σας στις ευχαριστίες στο πρόγραμμα της παράστασης.

Αν βάλετε 10€ και άνω: θα δείτε το όνομά σας στις ευχαριστίες του προγράμματος, το οποίο θα πάρετε δωρεάν.

Αν βάλετε 20€ και άνω: εισιτήριο για οποιαδήποτε παράσταση θέλετε και το όνομά σας στο πρόγραμμα που θα σας δοθεί δωρεάν.

Αν βάλετε 25€ και άνω: όλα τα παραπάνω και το soundtrack της παράστασης σε mp3 download.

Αν βάλετε 35€ και άνω: όλα τα παραπάνω και ένα αντίτυπο του βιβλίου του ‘Ιρβιν Γιάλομ «Ο δήμιος του έρωτα».

Αν βάλετε 45€ και άνω: όλα τα παραπάνω και υπογεγραμμένο πρόγραμμα από τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς.

Αν βάλετε 70€ και άνω: όλα τα παραπάνω και είσοδο για ένα άτομο στη γενική πρόβα.

Αν βάλετε 100€ και άνω: όλα τα παραπάνω και την άδεια να παρακολουθήσετε μια κλειστή πρόβα 5 μέρες πριν την πρεμιέρα.

Αν βάλετε 150€ και άνω: όλα τα παραπάνω και ένα δώρο masterclass για 25 άτομα από τον Κώστα Γάκη με θέμα: βασικές αρχές υποκριτικής.

Αν βάλετε 500€ και άνω: όλα τα παραπάνω και έπειτα θα αποκαλείστε “Θεός”. Επίσης, στον κατάλογο, θα αναφέρεστε ως συμπαραγωγός.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
SNF Nostos 2026: Λίγα ακόμα εισιτήρια διαθέσιμα για τον Εχθρό του Λαού με τον Willem Dafoe
Θεατρικά Νέα
Εθνικό: «Η Γυναίκα της Ζάκυθος» σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Ο Ανδρέας Στάικος και η Εμμανουέλα Κοντογιώργου παραδίδουν μαθήματα προετοιμασίας για δραματικές σχολές
Θεατρικά Νέα
Μένγκελε, του Θανάση Τριαρίδη για δεύτερη χρονιά στο ΠΛΥΦΑ
Θεατρικά Νέα
Μανώλης Χιώτης: Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή πρεμιέρα της παράστασης
Θεατρικά Νέα
Το Θέατρο Πρόβα αποχαιρετά τον ηθοποιό Σωτήρη Τσόγκα
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Θεατρικά Νέα
Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πόρτα: Νέα σεζόν με Σαίξπηρ, «Κο Ζυλ» και «Ελίζα» – Early Bird στο θερινό ηλιοστάσιο
Θεατρικά Νέα
«Η Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ» του Στίβεν Κινγκ για 2η χρονιά στο Θέατρο Άνεσις
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Θέατρο, συναυλίες και αφιερώματα σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Θεατρικά Νέα
«Μήδεια»: Ανοίγει η προπώληση και για τις παραστάσεις του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα