Πότε θα βγει η ταινία για τον Steve Jobs με τον Ashton Kutcher
Ο Steve Jobs, ιδρυτής της Apple, είναι ένα μεγάλο κινηματογραφικό θέμα για την Αμερική, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Και καθώς ετοιμάζεται και δεύτερη ταινία για τον πρωτοπόρο επιχειρηματία, που πέθανε πρόσφατα, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher θα βγει στους κινηματογράφους νωρίτερα από ό,τι προγραμματιζόταν.
A
A
Η ταινία jOBS θα βγει στους κινηματογράφους όχι αργότερα από τον Απρίλιο του 2013, προκειμένου να προλάβει να έχει παιχτεί αρκετά πριν βγει η ταινία, την οποία γράφει ο Aaron Sorkin και η οποία θα βασίζεται στην βιογραφία του Walter Isaacson για τον Jobs.
Από την πλευρά του η ταινία jOBS με τον Kutcher πρωταγωνιστή εστιάζει στα πρώτα χρόνια του επιχειρηματία και στο ιστορικό γκαράζ του στο Πάλο Άλτο, το οποίο ήταν το μέρος όπου γεννήθηκε η Apple Inc. Μιλάει για τις μεγάλες και καθοριστικές στιγμές που επηρέασαν τον Steve Jobs σε ημερήσια βάση από το 1971 ως το 2000.
Η σκηνοθεσία είναι του Joshua Michael Stern και το σενάριο του Matthew Whitely.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JIeM518Zu3M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Όσα θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Αυτοκρατορική Βιέννη και βιεννέζικα βαλς από τη Vienna Schoenbrunn Palace Orchestra στο Βελλίδειο
Το STEGI.RADIO έχει πλέον το δικό του app
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο album
Οι The Speakeasies Swing Band για ένα xmas Party στον Σταυρό του Νότου
Diane Morgan: Η “Philomena Cunk” στη Στέγη για μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Χριστούγεννα στο Θέατρο #4: Παραστάσεις για όλη την οικογένεια
Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ, της Βάσιας Αργέντη στο Θέατρο Αθηνών