Διάφορα
Οι Skelters στο Ultimo Piacere
Οι Skelters (Angel & Stavros) θα εμφανισθούν live στο Ultimo Piacere, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Θα παρουσιάσουν δικά τους κομμάτια καθώς και διασκευές από Beatles, U2, John Lennon, Elvis Presley, Queen, Oasis, Rolling Stones, Little Richard, Bob Dylan, Doors, Johnny Cash, Eric Clapton, Nirvana, Police, κ.α σε ένα Acoustic Rock ‘n Roll show.

Monopoli Team
18.12.2012
A
A
Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock ‘n Roll μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Τα πρώτα τους βήματα έγιναν το 1997 από τα αδέρφια Άγγελο και Δανιήλ Χαραβιτσίδη. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν Crickets, αλλά αυτό άλλαξε το 2001 όταν οι Crickets μετονομάστηκαν σε Skelters, επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των BEATLES “Helter Skelter”.
Στη διάρκεια της περιόδου 1997-2003 τα μέλη του συγκροτήματος άλλαξαν αρκετές φορές με τους Άγγελο και Δανιήλ να παραμένουν τα βασικά μέλη του σχήματος. Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Angel (Άγγελο Χαραβιτσίδη) (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Daniel (Δανιήλ Χαραβιτσίδη) (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Stavro (Σταύρο Αμανατίδη) (Κιθάρα, Φωνητικά) και Teo ( Θοδωρή Νικολάου) (Μπάσο).
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Skelters
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στον Τραμπ: “Θα μείνεις στην ιστορία ως το μεγαλύτερο λάθος του αιώνα”