MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ματαίωση παραστάσεων 15 και 16/12, Κοκκινοσκουφίτσας και Μαγικού Αυλού στη Λυρική

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας “Η Κοκκινοσκουφίτσα” και της όπερας “Ο μαγικός αυλός”, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού. Ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας Η Κοκκινοσκουφίτσα και της όπερας Ο μαγικός αυλός, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις του Σαββάτου 15 και της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2012 που ματαιώνονται, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους, είτε να λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εκφράζει τη λύπη της για τη ματαίωση των παραστάσεων, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες των εορτών και παρά την εκφρασμένη επιθυμία του μεγαλύτερου μέρους του προσωπικού του Οργανισμού για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Θεάτρου.
H Εθνική Λυρική Σκηνή, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που προκαλούνται από τις πρόσφατες περικοπές του προϋπολογισμού της, καθώς και από τις ματαιώσεις των παραστάσεων, βεβαιώνει το πολυπληθές κοινό της ότι εμμένει πάντα στους στόχους της και την ποιοτική ανέλιξη του λυρικού θεάτρου».

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
«Η Παναγία των Παρισίων», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη ξανά στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Θεατρικά Νέα
«Άννα Καρένινα»: Tον Νοέμβριο στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Θεατρικά Νέα
O Αλέξανδρος Ρήγας σκηνοθετεί τη Χρύσα Ρώπα στο Θέατρο Γκλόρια
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώνεται η παράσταση «Βάκχες» της Λένας Κιτσοπούλου
Θεατρικά Νέα
Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης, του Άκη Δήμου από τον Οκτώβριο στο νέο Θέατρο ΦΙΛΙΠ
Art & Culture
Για πρώτη φορά, η Επίδαυρος προσβάσιμη σε όλους τους θεατές
Θεατρικά Νέα
Ρόσμερσχολμ: Ο Γιάννης Χουβαρδάς επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Θέατρο Τέχνης με Ίψεν
Θεατρικά Νέα
Εκάβη – Στη Σκιά της Πολιτείας: Θριαμβευτική υποδοχή στο Ηρώδειο για την παράσταση του Στάθη Λιβαθινού
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «ΠΟΥΣΤΑΡΑ»
Θεατρικά Νέα
Ο Πίνακας: Το ανατρεπτικό έργο του Ernesto Caballero τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ψυρρή
Θεατρικά Νέα
Ιφιγένεια η εν Αυλίδι, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώνεται σε «Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο Πτι Παλαί