MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ματαίωση παραστάσεων 15 και 16/12, Κοκκινοσκουφίτσας και Μαγικού Αυλού στη Λυρική

Ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας “Η Κοκκινοσκουφίτσα” και της όπερας “Ο μαγικός αυλός”, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού. Ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας Η Κοκκινοσκουφίτσα και της όπερας Ο μαγικός αυλός, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού.

Monopoli Team

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις του Σαββάτου 15 και της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2012 που ματαιώνονται, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους, είτε να λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εκφράζει τη λύπη της για τη ματαίωση των παραστάσεων, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες των εορτών και παρά την εκφρασμένη επιθυμία του μεγαλύτερου μέρους του προσωπικού του Οργανισμού για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Θεάτρου.
H Εθνική Λυρική Σκηνή, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που προκαλούνται από τις πρόσφατες περικοπές του προϋπολογισμού της, καθώς και από τις ματαιώσεις των παραστάσεων, βεβαιώνει το πολυπληθές κοινό της ότι εμμένει πάντα στους στόχους της και την ποιοτική ανέλιξη του λυρικού θεάτρου».

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b