MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Trashathon επιστρέφει στο Bios

Παραμονή Χριστουγέννων (24/12). Φέτος τα σκουπίδια στην τηλεόραση δεν θα γιορτάζουν. Δεν θα υπάρχουν shows, δεν θα τσιρίζει η Ρούλα, δεν θ’ ακούτε καν ελληνικά! Γι’ αυτό και το Bios… σας δίνει κάτι special.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το TRASHATHON επιστρέφει στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Ήταν Παρασκευή, 27 του Νοέμβρη, το 2009. Πλήθη λαού, σφυρίχτρες, ιαχές τρόμου & λατρείας με το “Σημάδι του Σκορπιού” του Κορκολή και τις χείριστες “παραγγελιές” προς τον Ηλία Φραγκούλη, που αν και μπάζο ως DJ, ξέρει τι θα πει… “καλό γούστο”.

Για τους κουλτουριάρηδες: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Ναι. Αυτό.

Σκληροπυρηνικές δόσεις eurotrash, δραματικές διασκευές που θα έπρεπε να είχαν θαφτεί πέρα από το χρόνο, τσαρούχι απ’ τον τόπο σου και άλλα μπαλαλάικα σουξέ που κάνουν τη λέξη pop να χάνει κάθε νόημα, όλα όσα ντρέπεσαι να θυμάσαι και σίγουρα έχεις χορέψει, είναι εδώ.

Κάνε μας μια χάρη μόνο. Επειδή έχουμε και κρίση και δεν θα έχουμε στολίσει, βάλε κάτι που να σε κάνει να μοιάζεις με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τίποτε φωτάκια (βγαίνουν και σε μπαταρίας), καμιά λάμπα, ένα άστρο, μια φάτνη. Ό,τι σου βρίσκεται και φοριέται εύκολα, μωρέ. -Bios

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα Έναρξης: 23:00

Διεύθυνση
Πειραιώς 84, 104 35, Αθήνα

Τηλέφωνο
210 3425335

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b