Η Ελένη Καραΐνδρου στην Εσθονία
Μετά την επιτυχημένη συναυλία της στις 9 Νοεμβρίου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής και στο πλαίσιο του αφιερώματος για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, η Ελένη Καραΐνδρου αναχωρεί για το Ταλίν, όπου στις 23 Νοεμβρίου θα δώσει συναυλία με την περίφημη Ορχήστρα Δωματίου της πόλης σε διεύθυνση του διάσημου αρχιμουσικού Τόνι Καλιούστε (Tõnu Kaljuste), μόνιμου συνεργάτη του Arvo Pärt και της ECM.
A
A
Με την Ελένη Καραΐνδρου που θα παίξει πιάνο ταξιδεύουν τρεις μουσικοί μεταξύ των οποίων ο κορυφαίος ομποίστας Βαγγέλης Χριστόπουλος.
Στα άμεσα πλάνα της συνθέτριας είναι η έκδοση του νέου της CD από την ECM New Series, Με τον Jan Garbarek, την Kim Kashkashian, τον Βαγγέλη Χριστόπουλο και την Καμεράτα σε διεύθυνση Αλέξανδρου Μυράτ.
Το CD που είναι ζωντανή ηχογράφηση από τη συναυλία της συνθέτριας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Νοέμβριο του 2010, περιλαμβάνει μουσικά θέματα για το θέατρο αλλά και νέες συνθέσεις και θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα, πρώτα στην Ελλάδα από τη Μικρή Άρκτο στις αρχές Γε-νάρη. Θα ακολουθήσουν οι άλλες χώρες.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Free City: Τι θα κάνεις δωρεάν σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Οι Iotunn έρχονται στην Αθήνα για μία νύχτα – φωτιά
The Eye & Isabel’s Bathroom: Μια live οπτικοακουστική σύνθεση στο Newman Cinema
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
Κωνσταντίνα Κορδούλη: Μία ξεχωριστή φωνή στο Caja de Musica
Θέατρο Ροές: Yoga για ηθοποιούς και performers με την Ιόλη Ανδρεάδη
Άγριος Σπόρος: Η παράσταση της Σοφίας Καραγιάννη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Tο Καταφύγιο: Το βραβευμένο έργο της Τζένιφερ Χέιλι στο Θέατρο Art 63
KIDOPIA Festival: Μια «παιχνιδο-πόλη» για παιδιά και γονείς στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ