Η Ελένη Καραΐνδρου στην Εσθονία
Μετά την επιτυχημένη συναυλία της στις 9 Νοεμβρίου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής και στο πλαίσιο του αφιερώματος για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, η Ελένη Καραΐνδρου αναχωρεί για το Ταλίν, όπου στις 23 Νοεμβρίου θα δώσει συναυλία με την περίφημη Ορχήστρα Δωματίου της πόλης σε διεύθυνση του διάσημου αρχιμουσικού Τόνι Καλιούστε (Tõnu Kaljuste), μόνιμου συνεργάτη του Arvo Pärt και της ECM.

A
A
Με την Ελένη Καραΐνδρου που θα παίξει πιάνο ταξιδεύουν τρεις μουσικοί μεταξύ των οποίων ο κορυφαίος ομποίστας Βαγγέλης Χριστόπουλος.
Στα άμεσα πλάνα της συνθέτριας είναι η έκδοση του νέου της CD από την ECM New Series, Με τον Jan Garbarek, την Kim Kashkashian, τον Βαγγέλη Χριστόπουλο και την Καμεράτα σε διεύθυνση Αλέξανδρου Μυράτ.
Το CD που είναι ζωντανή ηχογράφηση από τη συναυλία της συνθέτριας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Νοέμβριο του 2010, περιλαμβάνει μουσικά θέματα για το θέατρο αλλά και νέες συνθέσεις και θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα, πρώτα στην Ελλάδα από τη Μικρή Άρκτο στις αρχές Γε-νάρη. Θα ακολουθήσουν οι άλλες χώρες.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντανιίλ Τρίφονοφ στο Ηρώδειο
Τάμτα: Δωρεάν συναυλία στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ: Έρχεται πτώση θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι
Κλειστή και σήμερα η Ακρόπολη, λόγω καύσωνα
Τα παραμύθια της Μελπομένης: Τα Καλογεράκια επιστρέφουν με νέο δίσκο – φόρο τιμής στην ποίηση
ZIRIA Music Festival 2025: Επιστροφή στο βουνό με εντυπωσιακό line up και ελεύθερη είσοδο
Επίδομα επιστροφής ενοικίου: Αλλαγές στη διαδικασία – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι
Erreway: Αναβλήθηκε η πρώτη συναυλία τους στην Ελλάδα
Περίπλους στα ελληνικά νησιά μέσα από τις αίθουσες τέχνης
Στο κάλεσμα της Λυρικής Σκηνής, οι Αθηναίοι των 65+ δηλώνουν παρόντες