MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Madonna: Γδύνεται στην σκηνή για τα θύματα του τυφώνα Σάντι

Την κοινωνική της ευαισθησία και την αγάπη της για το στριπτίζ επέδειξε η Madonna με την παρουσία της στο πλευρό των θυμάτων του Τυφώνα Σάντι. Για να προβάλει τις δωρεές υπέρ των θυμάτων τα “πέταξε” σε συναυλία της στο Madison Square Garden. Εκτός αυτού, πραγματοποίησε επίσκεψη σε ανθρώπους που επλήγησαν από την θεομηνία στην περιοχή Rockaway του Queens.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι κάτοικοι της περιοχής έμειναν άφωνοι από την απλότητα της σταρ, που συνοδευόταν μόνο από έναν σωματοφύλακα και από λίγους μόνο ανθρώπους, ενώ αισθάνθηκαν μια κάποια στήριξη με την βασίλισσα της ποπ στο πλάι τους.

Η 54χρονη τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της τον Klaus Biesenbach, που είναι διευθυντής του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης στην Νέα Υόρκη. Ο Klaus Biesenbach έχει κάνει διάφορες δράσεις, για να κινητοποιήσει μηχανισμούς που θα λύσουν το πρόβλημα των ανθρώπων που επλήγησαν από τον τυφώνα Σάντι, όπως το να στείλει επιστολή στον δήμαρχο της πόλης Bloomberg.

Εκτός από τον ίδιο, την επιστολή υπέγραφαν οι James Franco, Gwyneth Paltrow και Lady Gaga μεταξύ άλλων.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
The Chios Festival 2025: Ιστορία, πολιτισμός και εξωστρέφεια στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Art & Culture
Οι Seeds ρίχνουν σπόρους παραδοσιακής μουσικής στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Roads Festival 2025: Ένα τριήμερο για τη μουσική χωρίς σύνορα στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
To Ametric Festival για 5η χρονιά στην Παλιά Πόλη των Χανίων – Το πλήρες πρόγραμμα
Μουσικά Νέα
Η Αμοργός τραγούδησε για τη συμπερίληψη
Μουσικά Νέα
“Να μη μιλήσουμε”: Μιχάλης Καλογεράκης και Σταύρος Τσαντές ενώνουν ξανά δυνάμεις για ένα τρυφερό τραγούδι
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Μουσικά Νέα
Paul Mario Day: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Μουσικά Νέα
Νύχτα μαγικιά: 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Η Gloria Gaynor κατέκτησε τη σκηνή του Sani Festival
Μουσικά Νέα
Μουσική Τεχνόπολη και τον Σεπτέμβριο: Οι 18 συναυλίες του προγράμματος