MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πανηγύρι της φύσης στη Σχολή Μωραΐτη

Μια γιορτή για τη φύση και τα ζώα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό,τι αφορά στο περιβάλλον, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, από τις 11.00 ως τις 19.00, με τίτλο “Πανηγύρι της Φύσης”.

Monopoli Team

26 Περιβαλλοντικές & Φιλοζωικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα δώσουν ταυτόχρονα το “παρών”, θα προβάλουν το έργο τους και θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τη δράση τους. Αρκτούρος, Αρχέλων, ΕΚΠΑΖ, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, ΕΣΠΙ, ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ., ΚΕΑΝ, Μεσόγειος SOS, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Οργάνωση Γη, Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, Πελίτι, ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω., ΣΥΝ.ΔΡ.Α.ΜΩ, Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, Anima, GAWF, Greenpeace, Green Project, Hippolysis, Medasset, Monumenta, WWF και το πρόγραμμα Youth in Action που υλοποιεί η Γ.Γ. Νέας Γενιάς με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, θα είναι εκεί!

Οι οργανώσεις θα προσφέρουν βιωματικά εργαστήρια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για ενήλικες και παιδιά, καθώς και πρακτικές συμβουλές και οδηγίες που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει καθημερινά.

Επιπλέον, περιβαλλοντικά παιχνίδια και δραστηριότητες, ακόμα και πόνι από το Pony Club του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, θα βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν την αξία της φύσης και ταυτόχρονα θα τα ψυχαγωγήσουν δημιουργικά.

Στην Καντίνα, που θα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βρείτε βιολογικά και σπιτικά φαγητά και προϊόντα, φυσικούς χυμούς, καθώς και φρέσκα εποχιακά λαχανικά από eco-λαϊκή αγορά.

Το 1o Πανηγύρι της Φύσης θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο θέατρο της Σχολής Μωραΐτη, με θέμα “Περιβαλλοντική Δράση σε περίοδο κρίσης: Πολυτέλεια, Ανάγκη ή Λύση;”, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων που ασχολούνται με περιβαλλοντικά ζητήματα, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των περιβαλλοντικών και φιλοζωικών οργανώσεων, επιστήμονες και ενεργοί πολίτες.

Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη

Σχολή Μωραΐτη
Αλεξ. Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου, Ψυχικό

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Συνδέσμου, στο 210 6756970

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, 11πμ–7μμ, το «Πανηγύρι της Φύσης». Μια γιορτή για τη φύση και τα ζώα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό,τι αφορά το περιβάλλον.

26 Περιβαλλοντολογικές & Φιλοζωικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα δώσουν ταυτόχρονα το παρόν, θα προβάλουν το έργο τους και θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τη δράση τους. Αρκτούρος, Αρχέλων, ΕΚΠΑΖ, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Ετα

ιρεία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, ΕΣΠΙ, ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ., ΚΕΑΝ, Μεσόγειος SOS, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Οργάνωση Γη, Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, Πελίτι, ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω., ΣΥΝ.ΔΡ.Α.ΜΩ, Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, Anima, GAWF, Greenpeace, Green Project, Hippolysis, Medasset, Monumenta, WWF και το πρόγραμμα Youth in Action που υλοποιεί η Γ.Γ. Νέας Γενιάς με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, θα είναι εκεί!

Οι οργανώσεις θα προσφέρουν βιωματικά εργαστήρια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για ενήλικες και παιδιά, καθώς και πρακτικές συμβουλές & οδηγίες που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει καθημερινά.

Επιπλέον, περιβαλλοντολογικά παιχνίδια & δραστηριότητες ακόμα και πόνι από το Pony Club του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, θα βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν την αξία της φύσης και ταυτόχρονα θα τα ψυχαγωγήσουν δημιουργικά.

Στην Καντίνα, που θα λειτουργεί καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βρείτε βιολογικά και σπιτικά φαγητά & προϊόντα, φυσικούς χυμούς, καθώς και φρέσκα εποχιακά λαχανικά από την eco-λαϊκή μας αγορά.

Το 1o Πανηγύρι της Φύσης θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6μμ στο θέατρο της Σχολής Μωραΐτη, με θέμα «Περιβαλλοντική Δράση σε περίοδο κρίσης: Πολυτέλεια, Ανάγκη ή Λύση;» στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων που ασχολούνται με περιβαλλοντικά ζητήματα, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των περιβαλλοντικών & φιλοζωικών οργανώσεων, επιστήμονες και βεβαίως ενεργοί πολίτες.

Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Συνδέσμου, στο 2106756970 και στο [email protected]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b