MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To πιο groovy διήμερο της πόλης με το Jumping Fish Festival!

Η COSMOTE παρουσιάζει για τρίτη συνεχή χρονιά το Jumping Fish Festival την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Fuzz Club με δύο σημαντικές μετακλήσεις από το εξωτερικό, αλλά και τους ανερχόμενους καλλιτέχνες που διακρίθηκαν όλο το 2012 με τα Jumping Fish Songs τους στο www.jumpingfish.gr σε ένα αδιαφιλονίκητα groovy μουσικό διήμερο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι The Heavy, η βρετανική απάντηση στους Black Keys με τον εκρηκτικό ήχο και την southern αυθεντικότητα , και η Macy Gray, μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές φωνές των 00s που συνεχίζει την παράδοση σπουδαίων ερμηνευτριών από τα 50s και 60s, θα είναι οι headliners στις 23 και 24 Νοεμβρίου, αντίστοιχα. Με σημαία τους την παγκόσμια επιτυχία “How You Like Me Now”, που έχει ακουστεί από τους τίτλους αρχής του Entourage μέχρι τη διαφημιστική καμπάνια προεδρικού υποψηφίου στις αμερικάνικες εκλογές μέχρι το μπαράκι της γωνίας, οι The Heavy καταφτάνουν στην Ελλάδα με εκκωφαντικό buzz, ενώ η Macy Gray αποτελεί σταθερή αξία που επιστρέφει φέτος όχι μόνο ως τραγουδίστρια, αλλά και ως ηθοποιός στο πλευρό της Nicole Kidman στο πολυσυζητημένο “The Paperboy” που κυκλοφορεί στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν την εμφάνισή της στο Jumping Fish Festival.

Οι The Heavy και η Macy Gray θα πλαισιώνονται από τα τέσσερα ονόματα που αναδείχθηκαν αυτή τη χρονιά από το Jumping Fish με τα τραγούδια τους: την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, η Idra Kayne (ερμηνεύτρια του Jumping Fish Song “Don’t Walk Away”) και οι Bangies (δημιουργοί του Jumping Fish Song “Αυτά τα Χρόνια”) θα προθερμάνουν τη σκηνή πριν τον καταιγισμό των The Heavy, ενώ το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το έδαφος για την Macy Gray θα προετοιμάσουν η Σοφία Κουρτίδου (που εγκαινίασε το θεσμό του Jumping Fish Song με το “Δανεικά Ιδανικά”) και η Ειρήνη Σκυλακάκη (που είναι η τρέχουσα ανακάλυψη του Jumping Fish με το “In The Light”).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ (μονοήμερο) και 12 ευρώ (διήμερο) και η προπώληση έχει ξεκινήσει στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.boxoffice.gr.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
The Heavy
Idra Kayne
Bangies

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Macy Gray
Σοφία Κουρτίδου
Ειρήνη Σκυλακάκη



Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Μουαουάντ και Μπινός στην Επίδαυρο, επετειακή έκθεση για τον Takis στο Αεροδρόμιο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
Ταξιδεύοντας…: Μια έκθεση ζωγραφικής της Μάρθας Κορίτσογλου και της Κάλλιας Παπαθεοδώρου στη Νάξο
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 31 Ιουλίου;
Cine News
10o Beyond Borders: Το ελληνικό βλέμμα στο επίκεντρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Εικαστικά
Υπογαία: Μια εικαστική έκθεση για το απολίθωμα και τη γεωλογική φαντασία στον Πύργο Κύμης
Εκδηλώσεις
Το Μουσείο Κοτσανά ζωντανεύει τα 701α Ολύμπια στην Αρχαία Ολυμπία
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουλίου;
Εκδηλώσεις
Μελωδίες παγκόσμιας εμβέλειας στη Χάλκη: Το 4ο Φεστιβάλ Μουσικής τιμά τους Θεοδωράκη και Χατζιδάκι
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Δελφών «To Λάλον Ύδωρ» 2025: Δύο μουσικές βραδιές αφιερωμένες στη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 29 Ιουλίου;