MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Locanda Music Restaurant: A place like home στα Βόρεια Προάστια

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, το ανανεωμένο μουσικό εστιατόριο Locanda στην καρδιά του Αμαρουσίου, ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε μία από τις αμέτρητες επιλογές του από την μεσογειακή κουζίνα.

Monopoli Team

Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτά εδέσματα και φαγητά μαγειρεμένα με εξαιρετικά υλικά: Σαλάτα με πεπόνι, σολωμός μαρινάτος με φινόκιο, πορτοκάλι και κάπαρη, κανταΐφι με μανούρι και ανθότυρο, συνοδευόμενα από μια διαλεγμένη λίστα κρασιών.

Η νέα Locanda αποπνέει σπιτική ζεστασιά καθώς συνδυάζει την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και την ποιοτική ζωντανή μουσική, μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ο κλασικός και προσεγμένος χώρος της Locanda πλαισιώνεται από μια ανακαινισμένη αυλή, που θα φιλοξενεί τουε θαμώνες τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μουσικό πρόγραμμα θα υπάρχει κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, από τους Δημήτρη Κλειδά, Μαρία Κετικίδου και Δημήτρη Μάστορα ,με guest εμφανίσεις από τον Δημήτρη Κόκοτα, ενώ κάθε Πέμπτη θα μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστά live events με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Locanda Music Restaurant: Πλαταιών 6, Μαρούσι
Κρατήσεις στο 210 61 29 330

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b