Η Jaime King και η Jamie Chung θα ανεβάζουν το θερμόμετρο στο νέο Sin City!
To πολυαναμενόμενο sequel του Sin City προχωράει και το καστ συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καυτές παρουσίες. Στη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Robert Rodriguez και θα ονομάζεται Sin City: A Dame To Kill For, θα πάρουν μέρος και η σέξι ξανθιά Jaime King και η ασιατικής καταγωγής κουκλάρα Jamie Chung.

A
A
Άλλωστε, το concept της πρώτης ταινίας ήταν να συνδυάζει σκληροτράχηλους άντρες και πανέμορφες γυναίκες σε περιπέτειες με ανεξάντλητη ροή αίματος. Και το δεύτερο Sin City έτσι θα είναι!
Το δυσάρεστο, βέβαια, είναι ότι η Jamie Chung αντικαθιστά το μοντέλο Devon Aoki στο ρόλο της Miho, της νίντζα δολοφόνου με τις εκπληκτικές φονικές ικανότητες στο πρώτο Sin City. Η Aoki, και λόγω φυσιογνωμίας, ήταν εκπληκτική σε αυτόν τον ρόλο και η αντικατάστασή της φαντάζει δύσκολη. Θα κριθεί στο αποτέλεσμα.
Στο καστ της ταινίας ήδη συμμετέχουν οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας Jessica Alba, Rosario Dawson και Mickey Rourke. H παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει στο Τέξας.
TAGS:
cine news
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ορέστης Τζιόβας: «Με αφορά το σύνολο. Πρέπει να μάχεσαι» (vid)
Beer Music Fest 2025: 3 μέρες ατελείωτης μπίρας με ένα line up που ενώνει hip hop και πανηγύρι
Nικολέτα Βλαβιανού για #MeToo: «Δεν υπήρξε κάθαρση στον χώρο, είναι θέμα εξουσίας» (vid)
ΑΑΔΕ: Στήνει “ραντάρ” για να καταγράψει «μαύρα ενοίκια»
Ο Pedro Pascal είναι όντως παντού – και υπάρχει πολύ καλός λόγος
Ο Δρόμος της Λυκίας: Περπατώντας στα μονοπάτια της ιστορίας
Παγκόσμια Ημέρα για το Άσθμα: Μια νόσος γνωστή από την εποχή του Ιπποκράτη
Τάσος Πυργιέρης: Δεν με απασχολούν οι ασφαλείς επιλογές
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου
Η τέχνη της… ζωής. Γιατί είναι εντάξει απλώς να αλλάζουμε γνώμη και επιλογές