MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσιάζει τον “Αγώνα της ζωής του” στον Ιανό

Η αυτοβιογραφία γεγονός για τους ποδοσφαιρόφιλους, το βιβλίο “Ο αγώνας της της ζωής μου” από τον τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη, θα παρουσιασθεί στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως συνεργάτης του κ.Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 13.00 στο κεντρικό κατάστημα του Ιανού, Σταδίου 24, για να κάνει την παρουσίαση του βιβλίου του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη με τίτλο «ο αγώνας της ζωής μου» έγινε με επιμέλεια και ερωτήσεις του δημοσιογράφου Χρίστου Χαραλαμπόπουλου. Το βιβλίο είναι μια κατάθεση ψυχής και βιωμάτων του τερματοφύλακα της κατάκτησης του Euro 2004. Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της διαδρομής του, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του. Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα της εκδοτικής εταιρίας ΜVPublications, εκδοτικής εταιρίας που ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο της αθλητικής αυτοβιογραφίας.

Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας “Ο αγώνας της ζωής μου” δεν είναι πετυχημένος, καθώς παραπέμπει στο βιβλίο του πιο αιμοσταγούς δικτάτορα που έβγαλε η ανθρωπότητα (“Ο αγών μου”), με τον οποίο φυσικά ο σπουδαίος Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει την παραμικρή σχέση. Παρά τον αποτυχημένο του τίτλο, το βιβλίο έχει πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και είναι πρώτο στη λίστα των ευπώλητων στις βιογραφίες- δοκίμιο, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b