MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαζεύει λεφτά για να γυρίσει sextape η Bar Refaeli!

Τα sextape πρέπει να έχουν πολύ ακριβά τελευταία. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς την δημόσια έκκληση του διάσημου και πάμπλουτου μοντέλου Bar Refaeli στο κοινό να την βοηθήσει να μαζέψει τα 10 χιλιάδες δολάρια που χρειάζονται, για να γυρίσει το δικό της sextape. Το video αυτό θα περιέχει πραγματικό σεξ με το μοντέλο, σεξ με κάποιον άντρα, σεξ σε πολλές στάσεις και θα κρατάει αρκετές ώρες, όπως δήλωσε η Refaeli.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το μοντέλο ζήτησε από τους θαυμαστές του να γίνουν χορηγοί στην προσπάθειά της. Όποιος μάλιστα γίνει χορηγός 1.000 δολαρίων σε σχετικό site στο internet, κερδίζει μια θέση στην κληρωτίδα για να γίνει ο συμπρωταγωνιστής της Bar Refaeli στο καυτό video. Μέσα σε λίγη ώρα συγκεντρώθηκαν 160 εκατ. δολάρια, από θαυμαστές της Refaeli, οι οποίοι ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Φυσικά, όλα αυτά ακούγονται πολύ εξωπραγματικά, για να είναι αληθινά. Και έτσι είναι. Το video είναι μια πλάκα που κάνει το μοντέλο για το Funny or die. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι πραγματικό. Ούτε τα ποσά, ούτε το ότι θα γυρίσει sextape το μοντέλο. Πολλά τέτοια video, με διάσημους πρωταγωνιστές, γυρίζονται, τα οποία παρωδούν την showbiz, αλλά έχουν και κάτι πικάντικο, για να τραβάνε την προσοχή των media.


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b