MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Matt Damon: Απίθανο να ξαναπαίξω τον Bourne

Δεν θεωρεί ιδιαίτερα πιθανό ο Matt Damon το να ξαναπαίξει τον Jason Bourne, τον σούπερ εκπαιδευμένο κατάσκοπο και χίτμαν που αναζητεί τον εαυτό του και την εξιλέωση για ένα παρελθόν που επιστρέφει σιγά-σιγά στο μυαλό του μετά από την αμνησία που υπέστη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To αντίπαλο δέος του 007, ο… αντισυστημικός και μοναχικός cowboy Bourne, έδωσε πολλά στον Damon, αλλά κι ο Damon έδωσε πολλά στον ρόλο. Ωστόσο, αυτό το πάρε δώσε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ηθοποιός έχει λάβει οριστικά τέλος.

Ο Damon σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή συσχέτισε την παρουσία του στις ταινίες του Bourne με την ταυτόχρονη παρουσία του σκηνοθέτη Paul Greengrass. “Ήμουν πάντα ανοιχτός σε αυτό, με την προϋπόθεση να το σκηνοθετήσει ο Paul Greengrass. Δεν πιστεύω ότι πρόκειται να το κάνει.”

Παράλληλα, ο Matt Damon έχει κι άλλη ένσταση σχετικά με το κατά πόσον έχει κάποια λογική η συνέχιση της σειράς Bourne πέρα από την τριλογία στην οποία ο ίδιος πρωταγωνίστησε. Το κίνητρο του κεντρικού χαρακτήρα ήταν να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Τώρα που την ανακάλυψε, πού θα μπορούσαν να πάνε το έργο, αναρωτήθηκε ο Damon και σε μεγάλο βαθμό έχει δίκιο.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Yyrz7oZJmNw?list=UUWs6goyS_DHeCq80zaMmEcw&hl=el_GR” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b