MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πραγματικό clasico γίνεται στην… Καισαριανή!

Όσοι σας είπαν ότι το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται την Κυριακή, αγνοούν ότι το μεγάλο ματς θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, με τη συνεργασία της Penya Barcelonista d’ Atenes, της ιστοσελίδας www.blaugrana.gr και της Λέσχης Φίλων Ρεάλ Μαδρίτης “Χαράλαμπος Τσιριμονάκης”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ, στο DRAGAU SOCCER CLUB της Καισαριανής, εκεί όπου λειτουργεί η ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου Μικρασιατικός Πανιώνιος Καισαριανής. Η παραχώρηση του γηπέδου είναι μια προσφορά του προέδρου του συλλόγου, κυρίου Ηλία Μιχαηλίδη.

Σκοπός όσων συμμετέχουν στο ντέρμπι αυτό, είναι καταστεί σαφές ότι στο ποδόσφαιρο είμαστε αντίπαλοι για όσο διαρκεί ένας αγώνας και όχι εχθροί. Η καφρίλα, ο χουλιγκανισμός και τα υπόλοιπα νοσηρά φαινόμενα στα οποία συχνά γινόμαστε μάρτυρες, καταδικάζονται.

Όσοι φίλοι της Μπαρσελόνα και της Ρεάλ θέλετε να συμμετέχετε, φορέστε αθλητική περιβολή, μια φανέλα της αγαπημένης σας ισπανικής ομάδας (ανεξαρτήτως χρονιάς) και σας περιμένουν οι δύο λέσχες στο πάρκο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b